Sandhedens Time

Dagen derpå

Halløj 🙂

Så blev det Fredag og Weekend

img_39631

Jeg er i dag kommet noget sent til tasterne men hold nu op MEGA MEGA Vild dag og jeg fatter slet ikke at jeg stadig er i Live.

Jeg har i dag følt mig MEGA høj fra i går med vægten og jeg har virkelig JUBLET og Min STOLTHED bliver IKKE mindre nej den bliver større og større for Hver dag der går.

At jeg på 1 år taber mig 18 kg og tager dem på igen var IKKE lige planen men det var bestemt ikke sjovt og det tog hårdt på mig.

MEN helt ærlig det er også lige meget for når jeg i dag kan stå 1 år og 10 mdr efter jeg for ALVOR gik i gang og har tabt 18,6 kg og nu kan jeg ENDELIG holde min vægt selvom jeg kan tage på efter en weekend.

Det kalder jeg virkelig MEGA SEJT & Stærkt gået.

Ja STOLTHEDEN lyser ud af mig HVER dag og INTET kan pille mig ned.

Nå men som jeg skrev før har det i dag været en MEGA VILD dag for det har den virkelig været.

Jeg gik først en gå tur med Carlo og jeg vidste på forhånd at det IKKE blev 10 km men på vores gå tur mødte vi en af dem vi plejer og gå sammen med og ja så endte gå turen på 8,45 km

MEN MEN da jeg kom hjem kl 14.30 fik jeg lidt at drikke og så tændte jeg for Computeren og lyttede til musik og ville se om jeg kunne nå at skrive på Bloggen og jeg nåede IKKE særlig langt for da kl blev 15.15 skulle jeg nemlig gå i Bilka for at mødes med Kenneth da vi skulle handle ind til Weekenden.

Så det blev kun lige 45 Min jeg kunne slappe af Inden jeg skulle afsted igen.

Efter vi kom hjem fra Bilka og den lidt sene aftensmad blev spist ja så skulle jeg have lidt frisk luft igen og ja så blev det lige til lidt mere Motion.

Jamen for pokker jeg er jo snart IKKE til at styre mere MEN jeg ved så nu at den tur her til Sommer til Kerteminde at den nok skal blive god og jeg ved nu at det skal jeg nok klare.

Mine Samlet gå ture i dag endte sådan her:

img_39731

De gå ture gør mig virkelig bare SÅÅ Glad I Låget og ja kommer jeg IKKE ud at gå ja så er det ikke så godt og jeg kan mærke at jeg bliver en smule rastløst.

DET HAVDE JEG ALDRIG TROET OM MIG SELV.

I morgen står den på hygge med et vennepar og god mad så der ved jeg at der kommer jeg nok IKKE op på 10 km Men det er Lørdag og det er tilladt og have en dag med mindre Motion for jeg er jo nød til at tænke på kroppen også.

Min aften har stået på afslapning og overraskende nok så er jeg slet ikke særlig død i kroppen som jeg havde troet.

HVOR DER ER VILJE ER DER VEJ

Min Vilje er TOP MOTIVERET

Rigtig God Weekend

Masser er KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandhedens Time