Weekenden der gjorde det hele bedre

En Mette der siger Jubiii og Av i dag

Halløj 🙂

Så blev det sørme da lige Mandag igen.

img_4099

Hold nu op en Weekend på både godt og ondt og ja det har fået tanker til at køre lidt rundt.

I dag har jeg virkelig det STØRSTE Smil på læben og jeg er SÅÅÅ MEGA Glad da vi har fået den BEDSTE nyhed fra sygehuset.

Vi har været i gang med projekt baby siden September 2015 og der skete ikke noget og jeg var på sygehuset i August 2016 hvor jeg fik bekræftet at jeg IKKE har PCO og at ALT ser Fint ud. Men Kenneth var IKKE blevet tjekket og vi var faktisk begge lidt bange for at det var ham og det var IKKE særlig rart at gå med tro mig.

Men nu er han blevet tjekket og JUBIIIIIII jeg er bare SÅÅÅÅ Glad for alt ser Normalt ud hos ham også.

Havde der været et problem og der skulle hjælp til ja så ville de ikke hjælpe os før jeg har tabt mig og i ALT skal jeg tabe mig 29 kg før de ville og ja det er MEGET men hallo jeg er ved at være der men nu håber da ikke at der skal hjælp til.

Jeg har virkelig været MEGET træt at og høre på det her med

”Ja Mette du vejer jo for meget og du skal tabe dig”

Ja tak det ved jeg jo godt at jeg gør og nu er jeg jo ligesom i gang og det køre faktisk rigtig godt.

I går var det noget virkelig KEDELIGT vejr og lysten til en god LANG gå tur var der IKKE så jeg tog en hjemmedag hvor jeg lavede Min egen træning hjemme på stuegulvet

Her kan du se Mit Blog indlæg fra i går med Billeder/Videoer:

https://mettesforandring.dk/2017/03/19/weekenden-der-gjorde-det-hele-bedre/

Der blev virkelig givet den MAX og ja jeg kunne mærke at jeg virkelig var TOTALT TOP MOTIVERET og ja jeg tænker jo IKKE over at der kommer en dag nemlig dagen efter og AV FOR POKKER Siger jeg bare.

Men ja og tage 2 X 45 min var også liiige en tand for MEGET men jeg kunne lide det og ja jeg skulle bare give den MAX GAS

Jeg ved det jo også godt men så er det jo godt at i dag skulle den stå på en gå tur sammen med Carlo og ja jeg bruger IKKE det ord Kæmpe men i dag gør jeg faktisk fordi jeg måtte kæmpe mig igennem gå turen og ja efter 5 km havde jeg faktisk givet Op men så kom min vilje sørme lige frem i mig og jeg sagde til mig selv

 ” NEJ Mette nu tager du lige de sidste 5 km med”

Og sådan her endte Min formiddags/Middags gå tur:

img_4097

Men det var ikke kun mig som var træt da vi kom hjem

img_4098

Da jeg skulle skrive her på Bloggen satte jeg mig netop ikke i sofaen for jeg vidste ikke om jeg kom op igen og ja jeg lyder måske Ynkelig men jeg har virkelig ondt i Mine Ben.

Men nu vil jeg sætte mig lidt i sofaen da jeg trænger til at få mine ben lidt op og det er nok bare det mest KEDELIGE vejr igen i dag.

Rigtig God Mandag

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gjorde det hele bedre