Jeg troede det ikke men håbet var der

En ØV Fredag

 

Halløjsa 🙂

Jubiiii så blev det Fredag og  Weekend

img_4109

WOW hvor har det bare været lækkert vejr i dag og mit humør har ikke været som det plejer og det er MEGA MEGA træls.

Jeg har haft Mange mens smerter i dag og måtte lige tage et par piller inden at Carlo skulle hentes i dag så jeg kunne klare gå turen.

Jeg havde håbet på 10 km men det blev det IKKE til men dog blev til 7,35 km havde virkelig håbet på jeg kunne få den op på de 10 km Men jeg var nød til at lytte til mig selv pga smerter.

Selvom min humør var lidt nede og jeg ikke havde det særlig godt ja så kom jeg da trods alt ud at nyde det gode vejr og En God gå tur.

Fredagens Menu står i dag på Hotdog og så skal der bare TOTALT hygges i aften sammen med Kenneth og det er vidst lige det vi begge trænger til.

De eneste planer jeg har i Weekenden er jeg vil gå ud til Kenneths arbejde på Søndag da han skal arbejde i weekenden og Hvis jeg har det bedre i morgen ja så kalder en gå tur der og hvor turen går hen tja det ved jeg ikke endnu.

I dag har det været TOTALT TOP Lækkert vejr og ja jeg har et yndlingssted (dog har jeg flere) men det her sted er virkelig bare LÆKKERT og i sær når solen bare skinner og Lyseblå himmel

WOW siger jeg bare

Prøv at se her:

Når jeg tager billeder af det her sted siger folk tit at det ligner et billede fra et postkort og det ville jeg gerne give andre ret i.

I går da Carlo og jeg var til kaffe sammen med vores gå venner ja der blev lige spist lidt kage og boller så jeg ved at i weekenden skal det brændes af og det som jeg får i aften thi hi.

Men nu er det weekend og det skal bare NYDES i STOR STIL og det glæder jeg mig til.

For selvom jeg skal tabe mig skal jeg stadig give mig selv lov til at have en hygge aften.

Jeg har valgt at tabe mig på Min egen måde og jeg kan godt lide at prøve mig frem for nogle ting kan jeg bruge og andre kan jeg ikke bruge og det finder jeg ud af hen af vejen.

Nå men nu vil jeg nyde aften og smække benene op

Rigtig God Fredag og Rigtig God Weekend

Masser af weekend Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede det ikke men håbet var der