YES det fortsætter sørme

Dagen kan da kun blive MEGA God

Halløjsa 🙂

Så er det blevet Onsdag og i morgen kalder vægten på mig.

img_41831

Hold nu op en TOTAL Lækker dag i går og ja der blev gået nogle km hvilket var SUPER Skønt og når nu solen skinnede sådan jamen så var det jo bare med at udnytte det.

I går da vi skulle gå aften tur ja der var vi lige en smut forbi nede med fårene da vi hørte der var kommet små lam og Hold nu op hvor var det altså bare MEGA Søde så nu ved jeg hvor min aften gå tur skal gå hen det næste stykke tid.

img_4177

Min Motion i går blev på 14,17 km plus det løse hvilket jeg er fuldt Tilfreds med.

I dag havde jeg sagt til mig selv at der blev det ikke lige 10 km sammen med Carlo fordi jeg vidste at der bliver gået 6-8 km her til aften (måske mere hvem ved?)

På gå turen i dag havde vi selvskab hvilket var RIGTIG hyggeligt selvom det var køligt og kedeligt vejr for og sige det pænt så har det været hygge vejr med en kop varm te og en film men det gjorde jeg bare ikke.

Da vi er på vej hjem over ja så går jeg og laver små Snapchat videoer og ja hvad ender det med?

Min motivation har virkelig været til stede de sidste par dage og hvis jeg kan klare at gå 18,51 km i Mandags hvorfor kan jeg så ikke også i dag !

Så Carlo og jeg endte med at gå 10 km som vi plejer og nøj hvor jeg dog bare havde det godt med mig da jeg kom hjem.

Om lidt ja der skal jeg gøre mig klar til at jeg skal ud at gå igen for så skal der handles ind til at vi skal holde fødselsdag for min familie og det glæder jeg mig HELT VILDT til at de kommer i sær Min kære Farmor.

Så der skal rigtig handles ind til et hyggeligt og lækkert kage bord (hjemmelavet boller, Drømmekage, Lagkage og div) og Hotdogs til aftensmad.

Jeg tror ikke at min mave kan spise særlig Meget men det er også lige meget bare jeg kan hygge sammen med familien.

I morgen er det sørme dagen hvor jeg skal på vægten igen og det er som altid spændende nemlig fordi jeg har tabt mig en del efterhånden nemlig 20,2 kg.

Men det er først i morgen for nu skal jeg virkelig bare give den MAX GAS i dag.

Nå men jeg vil til at gøre mig små klar til at skal afsted

Rigtig God Onsdag Aften

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YES det fortsætter sørme