Det er lige hvad jeg trænger til

Totalt Hygge På Højt Plan

 

Halløj 🙂

Så er musikken sat på og så skal der skrives på Bloggen

img_43141

WOW hold nu op en MEGA lækker weekend hvor den i Lørdags stod på fødselsdags hygge for Min mand Kenneth og nøj hvor var det bare lige hvad jeg trængte til og nu er jeg jo ikke en person der drikker så tit fordi jeg ved at vægten stiger bare for VILDT når jeg gør dette.

Men i Lørdags kunne jeg bare mærke at jeg havde lyst til at hygge mig men også at jeg syntes selv at jeg fortjente at gøre dette nu hvor jeg har gjort det her SÅÅÅ GODT (syntes jeg selv)

I går Søndag kunne jeg godt mærke at jeg ikke var helt frisk og vi var blevet inviteret ned til nogle af vores venner til noget hygge og så skulle vi spise sammen.

Inden vi skulle med bussen kunne jeg godt mærke på mig selv at jeg var nød til at udnytte det her med og få gået nogle skridt og km for det var nok ikke så meget jeg ville få gået og efter en lørdag med vin og masser af mad.

Men efter vi var kommet hjem til dem fik vi lidt pizza til frokost og vejret var jo MEGA Lækkert så vi hyggede os i haven.

De havde besluttet sig for at vi skulle grille så der skulle lige handles ind til det så det endte med at vi ville gå hen for at handle og det klagede jeg slet IKKE over.

Da vi kom hjem var deres lille pige blevet træt og det var tid til en lur og der sagde jeg med det sammen jeg vil gerne gå en tur med hende så jeg gik en lille tur og hun faldte i søvn.

Da jeg kom tilbage fra gå tur fik jeg et lille stk jordbærtærte men så vågnede hun igen og jeg sagde med det samme jeg går gerne igen for jeg skal jo helst over de 10.000 skridt (ej jeg skal op på de 20.000) men bare IKKE under de 10.000 Skridt.

Så af sted igen og hvor var det bare SÅÅÅÅ LÆKKERT og jeg skal vidst IKKE klage.

Jeg nåede mere end de 10.000 skridt hvilket jeg er SUPER Glad for (Jeg går normalt ikke så meget når jeg er på besøg hos andre.

Da vi sad i bussen hjem kiggede jeg med tiden på den næste bus når vi nu skulle skifte bus og HOLD Nu op vi skulle stå at vente i 50 Min og det var der ingen af os som havde lyst til

Så vi blev Enig om at gå noget af vejen og så hoppe på bussen når det passede bedre med tiden i stedet for at bare stå at glo.

OG jeg som IKKE troede på at jeg ville få gået nogen Skridt/km i går jamen så blev det faktisk til en DEL km OG Skridt.

Sådan her så min dag ud : (taget fra Endomondo)

img_43131

I dag har jeg ikke været ude for at gå med Carlo da jeg fik besøg af en som skulle skifte noget i vores hjem og ja han ville komme mellem 9-12 så jeg har været hjemme i dag og fået vasket en Del tøj, Søgt arbejde og set lidt film i mens.

Så i aften skal der nydes en lidt længere aften tur end vi plejer Nemlig.

Så Alt i Alt en Rigtig God Mandag og En TOP LÆKKER Weekend.

Masser af Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er lige hvad jeg trænger til