Maden fik overtaget men bare rolig jeg vinder igen

Intet slår mig ud men gør mig stærkere

Halløjsa 🙂

Så blev det sørme Torsdag igen.

img_4391

Hold nu op hvor har det godt nok været en MEGET mærkelig uge og endda en MEGET dum en af slagsen.

Jeg havde en Rigtig god uge i Esbjerg og alt var bare RIGTIG godt.

Men da jeg kom hjem vendte det TOTALT på mig og jeg røg bare ned med nakken (og nej det er IKKE Ynk) og ALT var bare lige meget.

Jeg valgte at dele det inden på min egen gruppe på facebook (Jeg deler det for at komme ud med det da det hjælper på mig)

Var det mon klogt at gøre det??

Nok IKKE alle ville have gjort det men jeg har fundet ud af hen af vejen at det hjælper mig at få sat ord på Hvilket er MEGA Skønt så derfor gør jeg det og om folk læser det eller ej det er lige meget bare jeg får det UD.

Tirsdag aften får jeg et MEGET Grov besked på min facebook fra en som jeg IKKE kender men som havde fulgt mig på Min gruppe og det var virkelig IKKE en særlig pæn besked

Jeg har valgt og IKKE dele den her da den har skabt nok rod i min krop og jeg kan bare mærke at det er ved at gå den RIGTIGE vej og jeg magter IKKE mere ballade.

Det kan godt være at jeg har udviklet mig Rigtig meget hvis jeg selv skal sige det og folk omkring mig de siger det samme.

Men at min krop reagere med at jeg skal på toilet 4 gange inden min gå tur i går og da jeg kommer hjem måtte hen at kaste op ja så er der noget galt for det plejer den altså IKKE.

Det mindede mig om da jeg gik ned med stress (pga mobning på arbejdspladsen)

MEN hvis jeg skal sige noget som jeg nu skal så er det at det her slår mig IKKE af pinden nej det gør mig bare endnu STÆRKERE (ikke fordi jeg opfordre folk til at gøre det men HUSK det hjælper ikke på mig)

Men nu har det jo været min veje dag i dag og ja jeg vidste godt at det ville se SORT ud da vægten sagde ALT for meget i mandags.

Inden jeg tog til Esbjerg sagde vægten + 2,3 kg og da jeg gik på i Tirsdags sagde den oven i det andet + 2,5 kg AV AV AV det er lige + 4,8 kg Nå men pyt jeg har hygget mig og det har virkelig været RIGTIG lækkert da det IKKE er så tit jeg hygger mig på den måde.

Torsdag d 6/4-2017 sagde vægten 107,2 kg (MINUS 21,6 kg)

I dag Torsdag d 20/4-2017 sagde vægten 109,7 kg

Det er PLUS 2,5 kg siden den 6/4-2017

Så nu er mit SAMLET Vægttab

MINUS 19,1 kg I ALT

JEG ER HELT ÆRLIG SÅÅ STOLT

Det kan godt være jeg ryger ned med nakken MEN at jeg kan tabe mig 2,3 kg fra Tirsdag og til i dag er jo RET CRASY

Jeg er og bliver en FIGTHER uanset hvad andre mener/siger

I morgen skal Carlo og jeg til Hundefødselsdag hos en af hundevennerne så det Glæder jeg mig MEGET til da det er nogle damer/hunde jeg har det rigtig godt sammen med og vi kan snakke om ALT sammen uanset hvad det er og det er Rigtig dejligt.

Nå men nu vil jeg til at slutte af så jeg kan nyde min aften Inden at sengen den kalder på mig.

Rigtig God Torsdag aften derude til jer.

Masser af Knus og Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden fik overtaget men bare rolig jeg vinder igen