Hvad skal jeg sige?

Det er lige hvad jeg trænger til

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiiii så blev det Weekend og 14 dages Ferie.

img_4488

Wow en Total god dag i går hvor vækkeuret det ringede kl 5.50 Jeg havde sagt jeg ville stå op sammen med Kenneth da han skulle møde kl 6.30 på arbejdet men nøj hvor var jeg godt nok træt og inderst inde kunne jeg SAGTENS have sovet LÆNGE men det gjorde jeg IKKE da jeg gerne ville ud at gå TIDELIGT trods det MEGET kedelige regnvands vejr.

Turen startede faktisk med noget RIGTIG godt vejr og solen var da fremme men så skiftede vejret lige da vi var i hundeskoven sammen med de andre og det endte med at vi må ind at stå i læ for det VÆLTEDE bare ned med vand MEN  det holdte mig IKKE tilbage Nej Carlo og jeg vi fortsatte gå turen.

Fredagens gå tur sammen med Carlo:

img_4490

I går aftes blev det ikke til nogen aften gå tur da Kenneth kom senere hjem så det blev til en hygge/slap af aften og det var virkelig Tiltrængt.

Denne her uge og næste uge hedder det Tæl Skridt hvor det gælder om at få gået så mange skridt så muligt og jeg har mit eget hold sammen med en veninde og Kenneth.

Jeg går mange skridt til daglig men når der er tæl skridt går der en lille Motivations djævle op i mig og så bliver der givet den MAX GAS (syntes jeg nu også at jeg gør til hverdag)

I dag Lørdag står den på TOTALT hygge sammen med Kenneth hvor hans 12 årsdags gave skal i brug nemlig med en koncert til Status Quo (Den sidste koncert i Danmark)

Inden koncerten i aften der hygges med lidt mad og gå ture både før/efter maden ihhh jeg glæder mig faktisk til det.

Det er altid skønt med en hygge aften og komme lidt væk hjemmefra for en stund.

De næste 14 dag har jeg som sagt ferie men jeg skal INGEN steder hen det er kun fordi at mine dagpenge udløber her den 14/5-2017 så kunne jeg lige så godt udnytte at få dem brugt.

Jeg har været MEGET stresset på det sidste så jeg glæder mig faktisk til at slippe for systemet (dagpenge) dog kunne jeg godt få kontanthjælps ydelse men det skal jeg IKKE have.

Det er et valgt jeg har taget sammen med Kenneth da jeg kan mærke på mig selv at jeg lige har virkelig brug for RO men også at kunne sænke mine skulder igen og jeg kan blive den Glade Mette igen da det føler jeg helt inde at jeg desværre er lige nu.

Jeg kan Smile og være Glad uden på men inden i kan jeg være ked af det og trist.

Min største drøm er at kunne bygge en familie op sammen med Kenneth ( Børn) at kunne give dem ALT min kærlighed og lære dem livets værdier.

Det har altid været min drøm med børn men den er ikke blevet mindre efter at jeg ikke har så meget familie tilbage.

Det sidste års tid har været lidt hårdt da jeg ikke troede at jeg kunne blive gravid så den har stået på sygehus besøg både for mig men også for Kenneth MEN for en måneds tid siden kom svaret så at ALT ser fint ud så jeg lever igen i håbet hvilket jeg er MEGET glad for.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer både med børn men også det her med min nye livsstil.

Jeg har virkelig RYKKET mig MEGET i de her 2 år jeg snart har været i gang og det kan både jeg selv mærke men også folk som kender mig kan se/mærke det.

Nu vil jeg NYDE min Lørdag og bare give den MAX GAS i aften.

Sådan her mit humør lige nu (Viser det bedst i dans)

Tusind Mange tak fordi du læste med i dag på dette Blogindlæg

Masser af Lørdags Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg sige?