Hvor er det dog Unfair

Det er bare IKKE det Værd

Halløj På Bloggen 🙂

Så er det sørme igen blevet Onsdag.

img_46251

Sikke dog en dag i går og AV må jeg nok sige den dag var bare IKKE god.

Der blev virkelig sat ord på hvordan jeg har det og ja det endte også med jeg knækkede TOTALT sammen i går aftes hvor jeg bare græd og græd.

Min krop kom med en reaktion i går på aften gå turen hvor jeg blev svimmel og utilpas og jeg følte jeg skulle kaste op dog endte jeg på toilettet med dårlig mave og helt ærlig så er bare IKKE det værd.

Jeg ville ønske jeg kunne styre min krop når det kommer dertil men det kan jeg bare IKKE og det er fordi det sidder virkelig dybt i kroppen på mig.

Jeg er nød til at tænke på mig selv og min krop kan IKKE klare det her og derfor har jeg taget et valg med og sige:

Hellere leve UDEN Mine forældre og søster end jeg skal gå og have det RIGTIG skidt/dårligt.

Jeg har virkelig bare brug for RO og jeg har de sidste par dage virkelig gået og drømt om en rejse syd på (LANGT VÆK) og i LANG tid.

Jeg har i MANGE år drømt om at Kenneth og jeg en dag skulle blive forældre og den drøm har jeg stadig og nu hvor ALT er på plads med sygehuset ja så er det kun at tage en dag ad gangen MEN det hjælper bare ikke der er for meget stress og det kan jeg mærke så det er også en af grundene til at jeg godt kunne bruge noget RO.

Dagen i dag har jeg faktisk ikke lavet så meget end og vaske tøj men også fået SLAPPET TOTALT AF.

Ellers har jeg fået gjort klar til at vi i morgen skal til Esbjerg for at fejre min farmor hun bliver 83 år på Fredag og så skal vi fejre hende på Lørdag sammen med familien.

Jeg glæder mig RIGTIG meget til at se hende igen og nyde nogle dage sammen med hende og Kenneth Dog kan jeg godt mærke at jeg IKKE har den store lyst til at være sammen med Min Far.

MEN MEN noget som holder mig oppe det er at Det er IKKE mig som skal se ham i øjnene Nej det er ham som skal se MIG i øjnene!!

Sådan er jeg nød til at tænke for at gøre det positivt i stedet for negativt.

Nu skal aften bare NYDES og med en GOD gå tur sammen med Kenneth og så skal der pakkes til forlænget weekend.

I morgen ringer vækkeuret TIDELIGT da vi skal med toget kl 8.40.

Nå men nu vil jeg ud at trække lidt frisk luft da jeg ikke har været ude i dag og så ned til de små ællinger med lidt brød.

I morgen kalder vægten på mig og jeg skal nok få skrevet på Bloggen i morgen/weekenden

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det dog Unfair