Sådan skal det bare være

Så faldt brikken på plads

 

Halløj På Bloggen 🙂

Det var så den weekend sammen med familien.

img_46581

Jeg fik slet ikke skrevet på Bloggen i går da jeg var SÅÅ Træt efter en lang dag med fødselsdag og MASSER af Hygge.

 Det har som sagt været med blandet følelser at jeg skulle af sted men da vi Endelig skulle af sted Torsdag morgen kunne jeg godt mærke at jeg glædede mig til at se min Farmor igen.

 Det ene øjeblik var jeg klar til at skulle se min far og det andet øjeblik IKKE og det var virkelig svært at finde ud af og ja jeg var forvirret.

Nå men nu skal du få en update på hvordan det gik i går til fødselsdagen og mødet med Min Far.

Min dag i går startede ud med at Kenneth og jeg gik til bageren efter morgenbrød og noget wienerbrød til om eftermiddagen (da ikke alle spiser lagkage)

Nå men da morgenmaden så er spist får vi dækket bord og gjort klar til at gæsterne de kommer (familien)

Da kl var 11.30 kom noget af familien da de havde lovet at hente maden som vi skulle have nemlig et MEGA Lækkert Stjerneskud(desværre fik ikke taget et billedet af det)

MEN MEN da kl blev 11.45 ringede en HVIS person (Min Far) for at fortælle at han IKKE kom da han havde fået noget at spise som maven åbenbart IKKE kunne tåle HALLO han ringer 45 min før han var inviteret til.

HELT ÆRLIG hvad sker der lige???

Desværre tror jeg IKKE en skid på ham sorry to say og det kan godt være at jeg er hård lige nu men jeg syntes det her er SÅÅÅÅ BARNLIGT!!!!!

December ignorere han mig TOTALT da jeg fik af vide at min farmor måske ikke overlevede hendes blødende mavesår og ja der stod jeg og brød TOTALT sammen og han vendte mig ryggen og gik videre.

Forleden blev vi en invitation til hans fødselsdag dog igennem hans kone og i går blev han væk fra hans egen mors fødselsdag.

Ej undskyld men jeg er bare SÅÅÅÅ SKUFFET og MEGA FORVIRRET.

Men ja nu ved jeg at jeg har taget det rigtige valg og det er så at jeg IKKE giver flere chancer til ham.

Jeg kan IKKE holde til eller jeg har IKKE lyst til at være “venner” med folk som bliver MEGA negativ når de ser mig (tro mig det har jeg oplevet med ham op til flere gange før)

Puha hvor har det været rart at kunne komme af med alle de tanker som har fyldt ALT for MEGET her på det sidste og det som har gjort MEGA ondt.

MEN i dag blev jeg virkelig BEKRÆFTET med at han IKKE ville se mig da han ringer til Min Farmor og hvor der bliver spurgt om vi er taget hjem.

SÅ NU ER DET BARE TOTALT SLUT !!!!!!!

Men hold nu op hvor var det bare en TOTAL MEGA hygge dag i går sammen med Familien og jeg faldt i søvn med et KÆMPE smil på læben.

I dag gik turen hjem Fra Esbjerg til Fyn og på en måde var det godt og på en anden måde var det IKKE da jeg kommer til at savne Min Farmor.

I morgen SPARKER jeg ugen i gang med en GOD og LANG gå tur i gang sammen med Carlo.

Tusind tak fordi du havde lyst at læse dette Blog Indlæg i dag

Nu kalder sengen også på mig så jeg er frisk i morgen

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skal det bare være