Når tankegangen er blevet anderledes.

Nydelse og Afslapning er Meget tiltrængt

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiii så kunne jeg skrive igen efter nogle hårde dage.

img_52241

Av Av det har godt nok været nogle MEGET trælse dage med smerter og jeg har gået og haft MEGA ONDT (lidt ligesom tandpine) Jeg har en mistanke om at jeg har fået tandkødsbetændelse Hvilket bare IKKE er særlig sjovt.

Jeg har MEGA MEGA Tandlæge skræk og ja har desværre ikke været afsted længe da jeg virkelig er bange.

Men desværre er jeg så nød til at tage mig sammen til at få en tid til tandlægen.

Dog har jeg fået styr på smerterne nu men AV for en omgang og ja jeg måske nok en piveskrid men har IKKE den bedste erfaring med tandlæger.

Derfor har jeg været lidt stille MEN jeg er igen TOP KLAR til at skrive her på Bloggen igen.

I går blev det gode vejr NYDT med en god gå tur sammen med Carlo og en af hundevennerne og ja der sørgede Mette her lige for Fredagens Grin.

Vi gik nede ved åen og begge hunde leger i vandet og vi ville over på den anden side at gå MEN det krævede jo at vi lige skulle hoppe over den.

ja du kan sikkert allerede se det for dig hvad der så skete?

Da jeg skulle hoppe over ja så skete der det at min fod landede NEDE i åen og da jeg dog min fod op manglede der noget nemlig min ene SKO og hold nu op hvor var vi altså FLADE AF GRIN.

Først var det pinligt men derefter kunne jeg godt se det komiske i det thi hi.

Ellers gik min fredag med at slappe af og ja jeg gjorde noget som jeg IKKE har gjort længe Nemlig en God Lur på næsten 2 timer (sov ikke så godt om natten)

I dag er Kenneth på arbejde så jeg har vasket lidt håndklæder og set lidt tv og når jeg har skrevet her på Bloggen så skal jeg UD at NYDE solen og få endnu mere Farve på kroppen.

Så i dag skal solen nydes ude i haven med noget koldt og måske en lille is i stedet for at sidde inde og ikke lave det store.

Det var meningen at vi skulle grille i dag men det gjorde vi i går så i dag står den på pita brød med fyld.

Når det gode vejr er her kan jeg godt mærke så er det ikke altid lige at lysten er der til en LANG gå tur så kan jeg godt lide at nyde haven om dagen og en god gå tur senere på dagen (aften)

Jeg kan virkelig godt mærke at den selvtillid kommet frem i mig og at jeg IKKE gemmer mig mere og nu kan jeg glæde mig til at sommeren kommer og jeg igen kan gå i kjole og IKKE kun i udlandet nej også herhjemme..

I morgen vil jeg skrive lidt om de tanker som jeg har haft om sommeren både herhjemme i DK men også i udlandet men også hvordan det er i dag.

Nå men nu vi jeg ud at nyde solen lidt og slappe TOTALT af.

Rigtig God Lørdag/Weekend og håber i også Nyder det gode vejr

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tankegangen er blevet anderledes.