Tankerne flyver rundt i dag

En weekend på Godt og Ondt.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og det var den Weekend.

img_5701

Så kom weekenden hvor den stod på Fødselsdag og at jeg skulle være i samme rum som Min Far.

I Fredags havde jeg det med blandet følelser og det var lidt svært for mig at glæde mig til at skulle afsted.

I går kom dagen hvor vi så skulle til fødselsdag og jeg havde det okay inden vi skulle afsted men da vi ankom og jeg hørte at min far først kom lidt senere tænkte jeg PUHA.

I går blev den Nye kjole luftet og sådan her endte det med at jeg ud til festen(Billedet blev taget inden vi tog afsted)

img_5699

Jeg havde sagt til mig selv at i går der ville jeg have vin til maden da jeg stort set ALDRIG drikker Alkohol og nu var der en anledning og så kunne jeg selv fejre at jeg har gjort det her med mit vægttab RIGTIG Godt (syntes jeg selv)

Men lige hvor jeg hyggede mig til festen så dukkede min far op sammen med hans kone og da jeg for øje på dem så fik jeg det SÅ Skidt i kroppen og ja den rystede og ja inde i mig selv havde jeg lyst til bare at .

Jeg kunne se at hans kone gik lige forbi os og videre men ja lige pludselig stod han ved siden af mig og ville give hånd og inderst inde havde jeg ikke lyst men gad ikke høre på folk bagefter så ja jeg gav ham hånden men sagde INTET.

Jeg er SÅÅÅ træt af at det fylder så meget i mit hoved og at jeg bare IKKE magter ham men der er sket nogle ting som jeg bare IKKE kan acceptere.

Jeg har flere gange måtte aflyse fødselsdage fordi jeg IKKE magter og være sammen med ham da det gør for ONDT.

Det er svært når jeg bliver mindet om ham men også når vi skal være sammen (sammenkoster) hvor min mor er mere “glemt” da jeg ikke ser hende.

Men i går gik der ikke kun Vin i den nej der gik også drinks i den (Isbjørn) så i dag har jeg virkelig været ramt af Træthed og en lille smule tømmermænd (mest med maven)

Dagen i dag startede med en gå tur til bageren og selvfølgelig med en omvej og så er der blevet gået rundt herhjemme og så lige en tur efter middagsmaden blev indtaget ellers er der blevet SLAPPET AF.

img_5706

I morgen tidligt vil vi stå tideligt op og så ud at gå en LANG gå tur og så forbi bageren på vej hjem og ellers en LANG aften tur.

Så ja på Torsdag kommer vægten til at sige PLUS MEN MEN jeg vil gøre ALT til at få den ned igen så godt som jeg kan både med og uden Carlo.

Nu vil jeg nyde min Søndag aften med en gammel dansk film.

Rigtig God Søndag Aften

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankerne flyver rundt i dag