Jubiii så er den tilbage og det skal fejres

Det fås bare ikke bedre

Halløj på Bloggen 🙂

Det var den weekend og WOW siger jeg bare.

img_57341

Hvor har det bare været en TOTAL Lækker weekend og helt ærlig så er mit super gode humør kommet tilbage igen.

Det er IKKE kun mit gode humør som er kommet tilbage igen det er min Motivation i den grad også eller den har hele tiden været der men nu kan jeg mærke på mig selv at der bliver givet den mere og mere MAX GAS og det er bare SÅÅÅÅ MEGA LÆKKERT.

Som sagt blev der gået en DEL km i går og jeg er SÅÅ Stolt over at jeg gjorde det i regnvejr for havde det været før i tiden ja så havde jeg givet op og taget bussen hjem.

Sådan her endte min dag i går (Skridt/Km)

img_57871

Når jeg tager de beslutninger med at gå nogle LANGE ture så gør det mig SÅÅÅÅ Glad I Låget og i sær når jeg gennemføre dem og det skal lige siges jeg sætter kun mål som jeg inderst ved at jeg kan for hvorfor give sig selv nederlag?

Mit vægttab betyder MEGET for mig og det er den bedste gave jeg har givet mig selv MEN også for mine omgivelser specielt for min mand for ja han har fået sig en MEGET mere Glad Mette.

Om det er mig eller dig så betyder støtte ALT og i sær når det gælder vægttab for der er helt klart nogle dårlige vaner som skal stoppes og det er IKKE alle som kan klare det ALENE.

Jeg er SÅÅÅ super glad for den støtte jeg har i Kenneth og jeg kunne virkelig IKKE ønske mig bedre. Jeg fortæller ham det HVER dag hvor meget jeg sætter pris på dette da det betyder MEGET for mig.

For mig handler det om at IKKE bare at gå når kenneth er med på turen det handler nemlig om at kunne hygge sig men også at have det sjovt

Som denne video fra vores gå tur i dag:

https://www.instagram.com/p/BVxa00zFTDW/?taken-by=mettes_forandring_&hl=da

Jeg har aldrig rigtig fået den støtte omkring mit vægttab og inderst inde har jeg faktisk manglet det så ja man kan godt sige at jeg i dag nyder at få de skulderklap som jeg har savnet(Det lyder måske mærkeligt men det er sådan jeg har det)

Så mit råd til jer derude NYD det når folk kommer med ros

Nå men mit gode humør er virkelig kommet tilbage og det er som sagt blevet NYDT i stor stil i dag og det kan ses på videoen her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii så er den tilbage og det skal fejres