Det fås bare ikke bedre

Ferie tanker

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev Mandag og en ny uge er hermed sparket i gang.

img_57881

Det var så den weekend og hvor har den bare været MEGA god hvor er der er blevet gået nogle SUPER gode gå ture og ja på de gå ture er naturen blevet nydt samt snakket/grint så ja lige hvad jeg trængte til.

Lige for tiden herhjemme er vores samtale emne mest om vores ferie og nøj hvor jeg godt nok bare glæder mig til at komme LANGT væk for en stund.

Jeg har valgt at Bloggen her holder ferie sammen med mig da jeg bare skal slappe TOTALT af og bare NYDE det Men bare rolig det hedder ikke ferie endnu.

Så nu har jeg lavet en plan for mig selv og det er at der skal gives MAX GAS inden ferien så jeg kan tillade mig at hygge og nyde det.

Sidste år var vi af sted i 14 dage på Gran Canaria og jeg både hyggede mig med Slik, Chips, Sodavand OG god mad og ærlig talt så tænkte jeg slet IKKE på min vægt jeg hyggede mig bare plus der blev nydt nogle RIGTIG gode gå ture (langs stranden) og da jeg kom hjem sagde vægten KUN + 1 kg.

Det overraskede mig TOTALT at jeg KUN havde taget det ene kg på.

Da jeg boede hjemme var vi aldrig ude at rejse (sydpå) kun 1 gang hvor vi skulle køre selv til Italien(Gardasøen) og det var første/sidste gang da min far ikke var så vild med varmen.

Men efter jeg fandt sammen med Kenneth har vi været ude at rejse en del gange og jeg må nok ærligt indrømme at jeg syntes det er mega fedt at opleve et andet land og det gælder både Mad og kulturen.

Nu kan jeg rigtig godt lide at gå ture (ikke noget nyt) og det kan jeg også når jeg er ude at rejse hvor jeg kan nyde den ferie stemning samt alle de nye indtryk.

Når jeg er ude at rejse så tænker jeg slet ikke over at jeg vejer for meget og jeg føler mig slet ikke flov på nogen måde og hold nu op hvor er det bare FANTASTISK.

Men i år bliver det specielt for mig kontra 2007 hvor jeg var af sted og det var det år hvor jeg var størst eller vejede mest og der havde jeg det IKKE det så godt med mit udseenede/figur men da jeg var ude at rejse følte jeg ikke at folk kiggede på mig på samme måde som herhjemme hvis jeg købte chips eller andet usundt.

Jeg har ALTID haft problemer når vi har skulle flyve både med sædet (pga mine lår) men også med bordet(Klappen) foran pga min mave har fyldt for meget og jeg har ALDRIG kunne have den helt nede så jeg glæder mig til at jeg kan sidde godt i det flysæde og forhåbentligt kan jeg have det bord helt nede og at maven ikke kommer i vejen.

Så ja jeg glæder mig ALTID til at komme ud at rejse hvor jeg kan opleve nye ting men også hvor jeg kan være mig selv UDEN at blive kigget efter.

Det var lidt omkring det med at være Mette når det hedder ferie

Mange Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fås bare ikke bedre