Ferie tanker

Hvor er det her bare Skønt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det tid til at skrive på Bloggen igen.

img_58191

Wow så blev det sørme da lige Onsdag igen og i morgen kalder vægten på mig som jeg er lidt spændt på hvad den siger.

Jeg fik ikke skrevet på Bloggen i går da jeg virkelig ude på en LANG gå tur sammen med Carlo.

Carlo blev hentet kl 10 og ja vi var vel hjemme ved 18.30 tiden ca SÅÅÅ det var en LANG tur Meeeen nu gik vi jo ikke i alle de timer.

Vi gik med hjem til en af hundevennerne for at hjælpe med at klippe hendes hæk og det var rigtig hyggeligt plus der blev snakket/grint en masse.

Carlo tog sig lige en slapper i skyggen:

img_57951

Men men nu gik jeg jo ikke kun den ene tur nej der blev gået nogle flere ture også for ja jeg ved at vægten den sagde + 3 kg i Mandags så der skulle gives MAX GAS.

Sådan her så min dag ud i går: (gå ture)

img_58051

Her på det sidste er der virkelig blevet gået nogle skridt/km og hvor har det bare været SÅÅÅÅ SUPER FEDT & MEGA SEJT (syntes jeg selv)

Mit gode humør er kommet tilbage igen og jeg er atter igen TOTAL TOP MOTIVERET Og jeg er igen blevet hende den Glade Mette med et KÆMPE smil på læben.

I dag på gå turen var jeg så heldig at have den Sejeste pige på 11 år med og vi fik gået 7,15 km så i dag tog jeg ikke de 10 km da jeg ville tage hensyn til hende Men til gengæld så gik jeg en God og LANG aften gå tur på 7,16 km.

Ja der er blevet givet MAX GAS men som sagt så kalder vægten i morgen og jeg vil gøre ALT for at den kan komme godt derned af da jeg har hygget mig for meget på det sidste.

MEN uanset hvad så er jeg MEGA MEGA STOLT Af Mig selv fordi jeg er nået hertil hvor jeg er nu og jeg kan rejse mig op igen efter små nederlag hvilket jeg ALDRIG har kunne gøre før så det kan jeg kun kalde for en MEGA SEJR.

Nå men nu er klokken ved at være mange og jeg tænker til at slappe lidt aften inden sengen kalder på mig selvom jeg vil sove lidt længere i morgen og NYDE Fridagen sammen med Kenneth.

Masser af Motivations Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie tanker