Det kan være svært at forstå

Mine tanker omkring børn

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og ja det var så den weekend.

img_58731

I dag har jeg valgt at dele lidt tanker omkring det her med børn og hvorfor har jeg mon det?

Jeg er tit blevet spurgt om jeg har børn nu hvor jeg er 33 år?

Jeg har ALTID gerne ville have børn men jeg skulle lige finde manden først og da jeg så fandt Manden Mit liv var der desværre RIGTIG meget kaos.

Hver gang jeg bragte dette emne op blev der en mærkelig stemning og han snakkede udenom.

Indtil en dag hvor jeg spurgte om der var noget galt og hans svar til mig var at der var for meget ballade og han følte sig ikke helt klar til det.

Så stoppede snakken omkring det med børn da han nok skulle sige til når han var klar.

Selvom det var en drøm så gjorde det da ondt da jeg kunne se folk omkring mig fik børn Men jeg valgte at acceptere dette.

På en ferie på Kos i 2015 kom emnet op med børn igen da Kenneth begyndte at snakke om det og jeg spurgte om han nu var sikker og ja det var han.

September 2015 smed jeg pillerne og jeg var helt oppe at køre og ja jeg var virkelig ved at blive bims for jeg troede jeg var gravid hele tiden.

Der var en masse rod omkring min mens og ja så gik jeg over tid og så kom den før tid og til sidst gik jeg så til lægen.

Jeg blev henvist til Svendborg sygehuse og August sidste år var jeg dernede hvor de tjekkede om jeg havde Pco og celleforandring.

Alt så RIGTIG fint ud DOG en ting som var et MINUS og det var min vægt og som jeg sagde til lægen jeg ved det godt men Hey jeg er gået i gang med at tabe mig.

Februar måned skulle jeg til Kontrol på sygehuset og ja jeg gik MEGA skuffet derfra da jeg nok hørte 5 gange at jeg skulle tabe mig og de ikke kunne gøre noget før jeg havde tabt mig noget mere.

Siden der har jeg virkelig gjort ALT for at tabe mig.

MEN

Der er flere ting som har kørt oppe i mit hoved og det har nok stresset noget mere end det har gavnet.

Jeg ville gerne være Helt SIKKER på hvor jeg stod i forhold til mine forældre da jeg IKKE ønsker kontakt igen med dem eller Min søster.

Jeg har selv levet UDEN kontakt til Mormor og Morfar og jeg vidste slet ikke at de levede.

Da jeg var 17 år mødte jeg dem rigtigt for første gang og det var fordi at min mormor hun var syg og indlagt og i dag er der INGEN kontakt selvom de lever endnu.

Men jeg skal nok nå at blive mor en dag og jeg ved med 100 % sikkerhed at vi begge er sunde og raske og vi fejler INTET.

Ja jeg ville da ønske at tingene i dag ville have set anderledes ud og det gør mig ondt at sige det kommer ALDRIG til at ske.

Nu skal jeg bare NYDE at være Mette og ja  WUPTI lige pludselig så er den test med 2 streger der.

Så håbet og ønsket er der endnu.

Nu skal jeg se fremad og tænke på at det skal nok gå alt sammen

Dette var et ømt emne for mig men jeg tænkte at nu skulle der sættes ord på.

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan være svært at forstå