Sådan Så er der lagt en ny plan.

Er det mon ferie for mig?

Halløj På Bloggen 🙂

Nu kalder ferien snart og hvordan hænger det sammen med vægttab?

img_59451I Lørdags skrev jeg her på Bloggen omkring det med at tabe mig inden ferie og hvad jeg kan gøre for at tabe mig?

Hvis du ikke læste Bloggen i Lørdags kan du læse den her:

https://mettesforandring.dk/2017/07/08/saadan-saa-er-der-lagt-en-ny-plan/

Jeg har valgt at skrive lidt om hvad jeg gør når jeg er på ferie da flere har spurgt mig om gode råd.

Jeg kender selv til det her med at jeg er bange for at tage for meget på i ferien og i sær hvis jeg er ude at rejse.

I 2015 var jeg 1 uge på Kos med All Inklusive  og ja der havde jeg IKKE fundet min grænse med at ikke spise så meget altså for at sige det pænt jeg spiste og jeg spiste for meget mad PLUS alt det andet som Chips og sodavand.

Da jeg kom hjem fra den ferie ja der havde jeg lige taget + 5 kg på og ja Mette her røg TOTALT ned og jeg havde svært ved at komme op igen.

Dog havde jeg det skidt og mit selvværd var HELT i BUND efter jeg gik ned med stress nogle mdr før. (April 2015)

Der tænkte jeg at det skulle bare være SLUT og jeg måtte jo gøre det på en anden måde.

Sidste år da vi var på ferie på Gran Canaria i 14 dage ja der tænkte jeg inden vi skulle af sted hvordan det ville komme til at gå når vi var ude at spise HVER dag men også at vi skulle være hos min farmor nogle dage inden vi skulle af sted.

Jeg gad ikke rigtig tænker over det da jeg bare gerne ville nyde ferien.

Sådan her gjorde jeg sidste år på ferien og ja jeg gør det igen.

Vi gik en god morgen gå tur og på vejen hjem tog vi morgenbrød med og når vi havde spist morgenmad ja så var vi ved poolen og slikkede sol.

Når vi ikke gad at være der mere så gik vi enten en lille tur ellers hyggede vi os på vores terassese og ja der blev spist slik og chips + sodavand.

Vi var ude at spise HVER dag og når vi havde spist gik vi ALTID en god aften tur og ja så sluttede vi dagen af med hygge med kort spil.

Da vi kom hjem havde jeg KUN taget + 1 kg på og jeg vil lige sige at jeg tænkte slet ikke vægttab og skal jeg være Ærlig så gør jeg det heller IKKE igen da jeg virkelig bare skal holde FERIE.

Ferie Billede fra sidste år (Gran Canaria)

img_1544

Jeg vil tillade mig at hygge mig i mens jeg er på ferie og sådan skal det også bare være da det jo hedder ferie.

Denne her gang skal vi være et sted hvor vi ikke har været før og helt ærlig det skal helt sikkert UDNYTTES.

Hvad mener jeg med det?

Det hotel vi skal være på denne gang er også med All Inklusive og der står at der er 1 km til stranden og ja jeg ELSKER jo at gå ved vandet plus at området også skal tjekkes ud.

Så en god morgen gå tur inden morgenmaden og så en lille gå tur efter vi har spist morgenmad.

Ellers skal poolen bare NYDES inden vi skal have frokost eller hvad vi nu finder på og ja så en lille gå tur igen efter frokosten.

Og når jeg mener en lille gå tur vil det nok være 2-3 km ca.

Når aftensmaden er spist skal vi ud at gå en aften tur og så skal vi ind at tjekke byen ud og butikkerne så der kommer liiiige lidt flere km på den tur også.

Jeg har valgt de gå ture netop for at jeg kan hygge mig men også fordi jeg er vant til at gå ture HVER dag men igen så ville jeg hellere gå nogle ture og se byen end bare at sidde på en hotelværelse og ikke rigtig lave noget.

Det er min plan for ferien og selvom vi skal til Esbjerg inden vi smutter af sted ja så skal der også NYDES nogle rigtig gode gå ture der (Gerne ved stranden)

Det bliver SÅÅÅ dejligt med ferie og ja så kunne det da være fedt hvis den ikke sagde ALT for meget Plus (hvis du ved hvad jeg mener)

Derfor kunne jeg godt tænke mig at vægten den kunne sige MINUS 25 kg inden vi tog af sted og hvorfor tja det ved jeg ikke.

Måske du kunne bruge noget af mine gode råd til noget hvem ved men nu er jeg kommet med mine erfaringer omkring det med ferie.

Så svaret er Ja det er ferie for mig

Rigtig god Sommer og god ferie til jer som enten har eller skal have

 (jeg må vente lidt endnu)

Masser af sommer Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan Så er der lagt en ny plan.