FIGHTEREN der ALDRIG giver op

Hvad skal der ske?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og Jubiiii Weekend.

img_60091

Hvor var det bare en MEGA TOTAL Lækker dag i går og ja der blev danset rundt for Vildt og ja det er der også blevet i dag.

Jeg jubler virkelig over det her for det gør mig SÅÅÅÅ GLAD & STOLT.

Hvor har jeg MANGE gange ønsket at det her skulle ske at jeg har kunne tabe mig

En af mine Drømme er gået i opfyldelse og hvor er det LÆKKERT.

Det er SÅÅÅ fedt at gå med et KÆMPE SMIL på læben HVER DAG.

Nå men nu er det jo blevet Fredag og ja så er det Weekend og hvad skal der så ske?

I morgen formiddag kommer min svigerinde til Brunch og ja det bliver lidt spændende for vi har ikke snakket sammen i 3 år.

Det bliver nu meget rart og få nogle af de ting ud af kroppen som har gjort ondt på mig i MANGE år Så ja min mave kan da godt mærke det.

Det bliver hårdt for mig for det er fra en periode hvor der skete ALT for mange ting og jeg var helt nede i kulkælderen rent psykisk.

Når hun er kørt står den på en gå tur sammen med Carlo og ja så skal vi hjem at gøre klar til at svigerfar kommer forbi til kaffe i morgen eftermiddag

Så i morgen der står den i ja familiens tegn så det bliver dejligt.

I morgen aften ja der skal der slappes af efter at aften turen er gået så mon ikke det bliver til en hygge aften med en film.

På Søndag står den på en god gå tur sammen med Kenneth og Carlo og ja så går vi skoven rundt og nok også en tur i hundeskoven.

Så ja en weekend med hygge og gode gå ture hvilket jeg ved Carlo ikke klager over(det gør vi andre heller ikke)

Jeg har gået mange ture med Carlo den sidste uge og i tænker sikkert stakkels lille hund Men bare rolig nu går jeg ikke 5 km Hver gang vi går.

Vi går en lille tur om morgen når vi er stået op og så en god lang tur ved 10 tiden ca og nogle dage går vi Kenneth i møde når han har fået fri (Kun hvis Carlo er frisk) og så en god tur efter vi har spist aftensmad og til sidst en lille tur inden vi går i seng.

At se den lille fyr nyde de her gå ture er virkelig dejligt og de dage han er TOP MOTIVERET ja så bliver jeg det godt nok også.

Så jeg er Sikker på at det bliver en Super god Weekend.

Nu kalder sengen på mig da det har været en lang da (vækkeuret ringede kl 5.50) og Carlo vågner sikkert ved 7 tiden i morgen tidlig men det gør mig ikke noget så kan vi få gået en tur inden vi får besøg.

img_60121

Rigtig God Weekend

Masser af Weekend Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIGHTEREN der ALDRIG giver op