Det her kan kun blive godt

Dagene som bliver udnyttet

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og nu en dag mindre til FERIE

img_60331

Så blev det tid til at skrive lidt på Bloggen igen.

Jeg har her de sidste par dage virkelig været MEGA træt og har flere gange været tæt på at falde i søvn om eftermiddagen.

Jeg kan virkelig godt mærke at jeg holder mig mere i gang nu hvor Carlo han er her.

Dog sover han liiige et par timer når vi kommer hjem og ja så skal der leges lidt og ja så går vi nogle flere ture end jeg plejer.

Jeg skal slet ikke klage men jeg er lidt oppe på dupperne da jeg gerne vil gå med ham og jeg ved jo at han godt kan lide at gå ture  men igen han skal jo også kunne holde til det hvis du forstår.

Jeg kan i den grad også mærke på mig selv at jeg har fået nogle af mine tanker ud af kroppen her på det sidste både med mig selv og familie mæssigt og hvor er det altså SKØNT.

Det fylder ALT for MEGET oppe i hovedet og det har jeg bare IKKE lyst til.

Før i tiden var jeg en negativ person fordi jeg havde det MEGA skidt med mig selv og jeg var ked af det konstant og i forbindelse med mit vægttab har jeg virkelig lært mere om mig selv og helt ærlig det er jo slet IKKE helt så tosset.

Jeg vidste godt at der var nogle ting som har fyldt RIGTIG meget og med tiden er jeg kommet ud med det eller har ladet det ligge og gået videre.

Men hvem siger også at det skal være nemt?

Derfor nyder jeg også de ture med Carlo for at komme lidt væk og tænke på noget andet og snakke med dem man nu møder på sine ture.

Og ja så er det jo et XTRA plus at jeg jo taber mig.

Nu glæder jeg mig virkelig til ferie og bare slappe af og gøre liiiige hvad der passer mig og ja nogle gå ture skal der til for hallo dem kan jeg altså ikke bare sådan lige undvære.

På Torsdag kalder vægten for sidste gang inden ferien og ja det kunne bare være SÅÅÅÅÅ Lækkert hvis den sagde MINUS 25 kg eller mere.

Det kunne virkelig være Top Nice.

Nå men den blev ikke så lang i dag Bloggen men er pænt træt og aften gå turen ja den er også klaret til UG.

Så skal der slappes lidt af inden at sengen den kalder.

Mange KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her kan kun blive godt