Weekenden som bød på udfordringer

Ærlighed kommer man længst med

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev Mandag og en ny uge er hermed begyndt.

img_70691

Det har virkelig været en KANON weekend og det var lige hvad jeg havde brug for.

Det har og er en MEGA træls tid for tiden og det kan til tider være rigtig hårdt.

Den ene dag kan jeg have det rigtig godt og føle mig RIGTIG Glad og den anden dag kan jeg bare sidde og være rigtig ked af det og bare tude.

Det er Rigtig svært at forklare hvordan jeg har det og jeg møder tit folk som ikke altid kan forstå hvad jeg mener og det er rigtig svært.

Det kan være rigtig svært for andre at sætte sig ind i de ting som jeg gennemgår lige nu fordi de ikke selv har prøvet det.

Det kan godt gøre mig ked af det nogle gange at jeg kun har få som jeg kan snakke med da rigtig mange vender mig ryggen og hver gang tænker Åh nej.

Men det er også lige meget nu for jeg kan ikke gøre så meget ved det for det handler om at jeg kommer videre.

Jeg i dag taget valg da Min Mand i dag gik helt ned med flaget (Stress) og jeg ikke er på toppen så nu har jeg taget den beslutning at de næste 14 dage går jeg IKKE på vægten.

Jeg er nød til at tage det med ro og så tage en dag af gangen så jeg kan finde mig selv igen men også være der for Min Mand.

Det var desværre en kort blog i dag men jeg havde brug for lige at fortælle om det her da der også er en del som følger med her på Bloggen.

Jeg har ALTID været flov over at fortælle min familie eller andre omkring mig  at jeg har det skidt og at jeg er ked af det men det har jeg lært med tiden at det er bare at få det UD.

Nå men nu skal jeg nok stoppe her og sengen den kalder også på mig.

Tusind tak fordi at du havde lyst til at læse med.

Masser af KÆMPE KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden som bød på udfordringer