Nu skal der rettes op

Nu går den ikke længere

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og Weekenden den banker på døren.

img_71081

Dagen i går var knap så god og der var en masse følelser på spil plus jeg var oppe i det røde felt da Kenneths chef pludselig dukkede op herhjemme i går for at fyre Kenneth.

At gå og se på ens bedre halvdel have det skidt og være gået helt ned med flaget er virkelig bare IKKE en rar følelse.

Men nu skal der ses FREMAD og hold nu op hvor jeg virkelig bare GLÆDER mig.

Det lyder måske mærkeligt i jeres øre men efter den TOTALT mærkelige dag i går har jeg kunne mærke på mig selv at jeg har fået NOK med alt det som sker omkring en og min MOTIVATION er virkelig i TOP samt Mit GODE Humør er ved at vende TILBAGE igen.

Dagen i dag har virkelig været en af de gode og Humøret har virkelig været i hopla og ja der er blevet Gået, Danset & Cyklet trods det MEGA KEDELIG Vejr.

Dagen startede med at vi gik op efter Carlo så vi kunne komme ud at gå en tur og det startede Rigtig godt fordi solen den skinnede.

Vi mødtes med den ene af hundevennerne og efter vi havde gået lidt så Stod det ned i stænger og ja vi var GENNEMBLØDTE og nej jeg havde selvfølgelig IKKE set at de lovede regn.

Det kan godt være at det var noget MØG Vejr MEN vi fik da gået hele 7,49 km SÅDAN siger jeg bare.

Stemnings billede EFTER gå turen:

img_71051

Selvom det måske er sjovere at finde på andre ting at lave INDENFOR i Regnvejr og ja  jeg syntes at det var træls er jeg nu Meget glad for at jeg gjorde det for det viser bare at jeg virkelig gør noget ved det med Motionen.

Jeg kan ikke huske om det var på Snapchat eller Instagram at jeg lovede jeg ville hoppe på cyklen og cykle 7 km nu hvor jeg skulle i Bilka og handle ind.

Efter et dejligt varmt bad og regnen ENDELIG var stoppet ja der holdte jeg mit ord og hoppede på cyklen.

Sådan her så turen ud:

img_71101

Så man kan vidst godt sige at det har været en MEGA Lækker Fredag.

I morgen var planen at vi skulle gå hjem ude fra Kenneths frisør (11km) men fordi at vi får besøg af svigerfar ved 13 tiden ca har vi valgt at cykle derud og hjem i stedet og det giver endda flere km i stedet.

Så i morgen kommer cyklen virkelig i brug når der skal cykles og ja hold nu fast for der skal cykles hele 20 km dog måler jeg ruten til 9,14 km HVER vej MEN MEN med lidt Omvej på hjem turen kan der lige komme lidt mere på så den kommer til at hedde de 20 km Og hvem ved om der kommer mere end de 20 km.

Min Motion betyder virkelig RIGTIG MEGET for Mig og nej jeg kan IKKE undvære den og da jeg lå syg var det virkelig svært for mig at finde RO men nu hvor jeg skal til at give den MAX GAS igen så har jeg fået lavet en plan med Min Motion.

Kenneth har sagt at han gerne ville deltage med mine gå ture så det er IKKE kun min plan Men VORES (Det som han kan holde til)

Planen er:

Formiddag/Middags gå turen skal igen op på de 10 km (i et hug)

Aften gå turen skal være lidt længere end vi plejer (før var den 2,3 km) så gerne lidt mere end det og ja det er op til kroppen hvad den siger (da der skal lytte efter kroppens signaler)

Og så vil jeg gerne op på de 20.000 Skridt igen pr dag.

Det er de mål som er blevet skrevet ned og ja det er lidt som de mål jeg havde før MEN nu skal der ske noget igen med vægten og for mig hjælper det hvis jeg har sat mig nogle mål.

Jeg kunne bare Godt tænke mig at få den vægt ned at blive tocifret i år 2017.

Om det sker ved jeg ikke MEN jeg vil gøre mit ALLER BEDSTE.

Nå jeg må hellere stoppe da jeg ville slappe af til en film og en lille smule snoller (Inden jeg holder en pause fra alt det Usunde)

Husk at du er velkommen til at følge mig på

Instagram: (hvor jeg deler Billeder/Video)

https://www.instagram.com/mettes_forandring_/?hl=da

Min Facebook side: (Hvor jeg deler lidt af hvert)

https://www.facebook.com/mettesforandring/

RIGTIG God Fredag og Weekend Derude

MASSER Af KÆMPE KÆMPE Knus & Kram

Mette 🙂

 

2 kommentarer

 • Kenneth

  Du er den sejeste kvinde i verden .. du gør det som mange drømmer om, du viser at man kan alt hvis man går 100 % ind for det som du gør. Du er der når man har brug for det og du er mega god til at lytte, alt i alt er du bare en ener som jeg aldrig vil undvære i mit liv. Fortsæt som du gør nu og alt vil lykkedes i fremtiden det er jeg sikker på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Synes simpelthen at du er så sej 😊 og synes at det er så flot at du kommer afsted på alle de gåture. Også selvom det regner.
  Men husk at det er svært at tabe sig når man er stresset,da kroppen holder på alt hvad den kan. Krydser fingre for at du når dit mål 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal der rettes op