WOW det er jo for vildt det her

Den værste tid men nu er det godt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det atter igen Mandag og en ny uge er blevet Sparket i gang.

img_72211

Wow Hold nu op hvor var det en SUPER LÆKKER uge sidste uge hvor der virkelig blevet givet den MAX GAS.

På Torsdag kalder vægten igen på mig og det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til.

Det har været MEGET svært for mig med at jeg IKKE har kunne styre det med hvad jeg spiser for min krop den nærmest skreg efter det usunde og det har godt nok været MEGA HÅRDT.

Jeg vidste godt at jeg var nede men dog ikke helt dernede og det ramte mig lige en gang da det gik op for mig.

Sidste Mandag var jeg på vægten for at se hvordan det så ud og hvor den jo sagde ALT for MEGET (+ 8 kg) Så gik der lige en Motivations djævle op i mig og jeg har virkelig gjort ALT for at få den ned eller for at sige det så er der blevet KNOKLET R*ven ud af bukserne.

Jeg har KÆMPET med at sige fra selvom der er røget lidt ned (Daim is og Chips) MEN MEN det har kun været LIDT og jeg mener virkelig kun LIDT.

Da jeg gik på i dag for at ville tjekke vægten sagde den MINUS 500 g på 1 uge SÅDAN siger jeg bare!!!!!!!

Så er jeg med igen hvilket jeg er MEGA MEGA STOLT og GLAD Over hvilket jeg IKKE har kunne før i tiden.

I går delte jeg et billede af den lejlighed hvor jeg boede i 6,5 år og det er desværre IKKE gode minder jeg har derfra.

Det var en tid hvor jeg virkelig havde det svært og det var den tid jeg tog på med vægten.

Det var en tid hvor der blev spist ALT for meget Usundt og hver gang jeg købte noget jeg IKKE måtte ja så gemte jeg det i skraldespanden eller andre steder i hjemmet så Kenneth ikke kunne se det da jeg virkelig følte mig MEGET Flov.

Der hvor vi boede lå der en Spar købmand ovre på den anden siden af vejen og ja der gik jeg dagligt over for at handle ind og ja der røg altid noget mere i kurven.

Jeg købte ALTID en 3-pak fryse pizzaer, Chips, Milkshake og Kic Naks Nødder.

I mens at pizzaen var i ovnen ja så blev nødderne spist og nogle gange spiste jeg to pizzaer og så blev de Chips også liiiige spist plus det blev skyllet ned med den Milkshake.

Nogle dage når jeg gik i spar var det den samme kassedame fra dagen før så måtte jeg købe noget andet fordi jeg var SÅÅÅÅÅ FLOV over hvad hun tænkte om mig.

Lige nu bliver jeg helt ked af det over at det har været sådan at jeg har haft det Så skidt som jeg har men jeg er også Flov over mig selv at jeg skjulte mig for andre.

Men det er lettere sagt end gjort når det er svært for en.

Puha det var hårdt at komme ud med og jeg sidder lige nu med tåre i øjnene da jeg godt kan se nu at det virkelig var Slemt.

Nå men nu vil jeg liiige smække benene op efter en MEGA MEGA God dag med en Rigtig god gå tur på 13 km både Med og Uden Carlo(plus de løse km ved siden af)

Ja du tænker sikke en mundfuld og ja det er det også men jeg kom igennem det og igen igen er det også derfor jeg er SÅ HAMMER STOLT i dag over t jeg kan sige FRA men også at jeg taber mig og vægten siger MINUS

Rigtig mange KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW det er jo for vildt det her