En forandring fra før til nu

Total Top Lækker Lørdag

Halløj På Bloggen 🙂

Wow sikke en KANON god Lørdag.

img_80321

Weekenden er virkelig startet Rigtig godt her og hvor er det MEGA SKØNT.

Dagen i går stod på en god gå tur sammen med Kenneth og Carlo men også en god sludder for en sladder med hundevennerne.

Aften bød på en Rigtig god snak i mens at vi sad og spiste og der blev rigtig sat ord på vores følelser og tanker og helt ærlig det var virkelig MEGET Rart.

Ellers stod min Fredag på at jeg sad og var Kreativ i mens at musikken den spillede og ja Kenneth han var så træt så han sad og sov i sofaen til en film så kunne jeg jo sidde og hygge med det i stedet.

Dagen i dag har stået på TOTAL Slap af dag og der er blevet lyttet til musik Hele dagen næsten og hvor har det godt nok bare været LÆKKERT og Liiiiiige hvad vi trængte til.

Jeg gik i dag i Total Selfie mode og jeg gjorde noget ud af mig selv med lidt pænt tøj og Mascara på øjnene også.

Min selvtillid den kommer og går lidt i perioder og i dag ja der Topper den MAX og hvor er det virkelig en SUPER SKØN Følelse at det er sådan her.

Jeg kan virkelig se forandringer i mit ansigt og derfor gik jeg Totalt i selfie mode i dag og nej det har jeg stort set ALDRIG gjort før da jeg ikke kunne lide at kigge på mig selv.

Når man ikke elsker sin krop eller kan lide sig selv så er det virkelig SVÆRT at kunne kigge på sig selv.

Derfor har jeg holdt mig meget væk fra ting hvor jeg ved at jeg skulle smide tøjet i mens andre kunne kigge på mig fordi jeg bare var SÅÅÅ FLOV.

Hvad jeg ikke har fundet på af undskyldninger igennem tiden ja det er desværre IKKE små ting.

Jeg havde det VIRKELIGT MEGA Skidt inde i mig selv og jeg fortalte det ikke til nogen og det fortryder jeg også i dag men jeg havde ikke rigtig nogle tætte veninder som jeg virkelig kunne snakke med uden at jeg blev dømt til at være hende som er ude af sig selv og hvorfor jeg skriver det var fordi at jeg oplevede jeg desværre med en “veninde” en gang og derfor lukkede jeg mig ikke op.

Så derfor NYDER jeg at min selvtillid den virkelig er der og igen så får den ikke så lidt med billeder.

Billedet her er taget i dag:

img_80141

Så om lidt når jeg har været en tur i bad og Bloggen her er lagt ind så skal jeg rigtig sidde og lave før/efter billeder og måske der skal laves en video også med mine billeder.

Men bare rolig jeg skal nok dele dette herinde i morgen på Bloggen.

Nu skal denne Lørdag aften bare NYDES og fortsætte med at slappe af selvom jeg har været aktiv i dag og fået pulsen op da jeg har danset rundt på stuegulvet.

Jeg har valgt at Støtte Kampen mod Kræften har du også det?

LAD OS STÅ SAMMEN:

img_80231

Rigtig God Lørdag Aften.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forandring fra før til nu