En KÆMPE forandring fra før til nu

En træt Mette som IKKE vil give op

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og jeg er atter på banen igen.

img_80231

I går fik jeg sparket ugen i gang med en God og Lang gå tur (10 km) sammen med Carlo og Kenneth  selvom jeg var MEGA træt og en lille smule hovedpine.

Men alligevel sagde jeg til mig selv at det det var bare ud at gå for så kunne jeg slappe af bagefter når vi var kommet hjem.

Jeg havde håbet på at jeg kunne komme ud at gå i går aftes men desværre måtte jeg gå i seng da min hovedpine virkelig var slem at jeg måtte børste tænder i mørke pga lyset og så er det virkelig IKKE Rart.

Ovenpå den dag i går vågnede jeg igen med lidt hovedpine til morgen og 2 piller kunne HELDIGVIS tage det hvilket var skønt så det ikke blev til en dag i sengen.

Men Min morgen redet lige HELE min dag da jeg gik på vægten og den KUN sagde + 500 gram hvilket jeg var MEGET overrasket over for det havde jeg IKKE set komme.

Efter jeg var på vægten så tænkte jeg med det samme at den skal jeg nok få i MINUS til på Torsdag.

Så i dag er der virkelig blevet givet den MAX GAS og der er blevet gået lidt over 17 km.

Det gav virkelig lysten til at gå mere og mere selvom at mine ben har været lidt tunge og det er de nok fordi jeg har været træt i kroppen.

Jeg har ikke fået så meget søvn her på det sidste og det har jeg godt kunne mærke på kroppen og det skal ændres nu for det er faktisk ikke særlig sjovt når jeg ved at mine gå ture er så vigtig for mig.

Det er blevet en MEGET stor del af min hverdag  og noget som jeg virkelig sætter Stor pris på.

Så nu glæder jeg mig til på Torsdag når jeg skal på vægten og det gør jeg HVER gang for igen jeg har en Drøm og det er den jeg kæmper for nemlig at komme ned UNDER de 100 kg.

Så i morgen glæder jeg mig til at give den en skalle med motionen og måske jeg skal finde sjippe torvet frem.

I morgen har jeg nogle tanker og følelser som jeg Meget gerne ville dele her på Bloggen og noget som jeg har gået og holdt inde i mig selv og noget som jeg fik taget hul på her til aften.

Men nu hedder det senge tid for mit vedkommende og det bliver dejligt med noget søvn.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En KÆMPE forandring fra før til nu