Den STØRSTE Gave Nogensinde!

En Følelse Af Glæde Der ALDRIG Må Forsvinde

Halløj På Bloggen 🙂

Wow det var så den weekend og en Rigtig god en af slagsen.

img_81801

I går var mit humør slet ikke til at tage fejl af og det var der en RIGTIG god grund til så hvis du ikke har læst det kan du læse om det her:

Den STØRSTE Gave Nogensinde!

Jeg kunne godt mærke i går da jeg sad og så på alle de gamle der blev jeg virkelig ked af det og jeg kunne ikke rigtig styre mine tåre.

Det gjorde virkelig ondt at se hvordan jeg havde det før i tiden og det er desværre ikke gode minder jeg tænker på der.

Det er også derfor at jeg i dag virkelig KÆMPER for at det her nok skal lykkedes for jeg vil virkelig IKKE være hende den triste Mette som var jeg stort set hele tiden.

Så det er MEGA SKØNT at kunne finde motivationen men også at blive motiveret af billeder eller andre ting.

Men at kunne se en forandring fra den gang og til nu er bare LÆKKERT og det er svært at beskrive.

I dag da vi skulle en tur i Rosengårdscenteret tænkte jeg at nu var det på tide at få købt nye bukser og det skader jo ikke liiiiige prøve en str S (Zizzi str 42-44) og nu hvor jeg kan  se at jeg virkelig har fået nogle tynde ben og WUPTI Mette her kunne komme ned i en STØRELSE SMALL.

WOW det er virkelig en TOTAL Fed Følelse SÅDAN siger jeg bare.

Billedet her siger vidst sig selv:

img_81701

Det er også sådanne ting som dette der kan motivere mig og det er virkelig noget af et KÆMPE skulderklap at kunne give sig selv.

Det er forskelligt fra person til person hvad der gør en glad og holder en i gang.

Jeg ELSKER at jeg kan kigge på mig selv i dag og ja det lyder måske mærkeligt men det er fordi at det har jeg ALDRIG kunne før fordi jeg har været RIGTIG MEGET ked af min krop og jeg har virkelig gemt mig.

Men også at gå fra en selvtillid hvor den er NUL til at stå foran spejlet og tage en MASSE billeder af sig selv det er bare SÅÅÅÅ SKØNT.

Den følelse skal ALDRIG NOGENSINDE forsvinde for det gør mig bare SÅ TOTAL Glad i låget.

Så mine billeder er en Motivation for mig men også når jeg kan se der skal købes NYT tøj (Når det gamle bliver for stort)

I morgen bliver der desværre ikke nogen gå tur sammen med Carlo da vi skal en tur til Faaborg og så skal vi en tur ud at sejle så jeg håber IKKE på at det bliver regnvejr.

Jeg glæder mig faktisk til det da vi ikke har været ude at sejle siden vi var på Grønland i 2009.

Aften i dag skal nydes med en film i fjernsynet om hende som har kræft og ellers skal der slappes Af og i morgen ringer vækket uret lidt tidligere end den plejer  men pyt det går også nok.

Rigtig God Søndag aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den STØRSTE Gave Nogensinde!