Humøret er højt og Jeg er på Toppen

At kunne sige Fra føles rigtig rart.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og Humøret er i  TOTALT TOP

img_81971

Hvor er det bare Super SKØNT at det køre på skinner igen og humøret er bare i TOP.

Som sagt har det kørt meget op og ned af bakke her på det sidste hvor min usikkerhed spillede meget ind desværre.

Den er der stadig MEN den er MEGET mindre end den var før så det er virkelig godt at komme det videre igen.

Det her har kostet MEGET Sved men også Rigtig MANGE tåre og det har virkeligt ikke været let så der er blevet KÆMPET i STOR Stil og der er blevet givet ALT hvad jeg overhovedet har kunne.

Det er IKKE en dans på roser at skulle tabe sig for hold op hvor skal der RIGTIG RIGTIG RIGTIG MANGE Dårlige vaner væk og det er dem som er de værste.

At skulle skære ned med mit forbrug med chips har virkelig været Slemt og i en periode tog jeg ikke med ud at handle og det var der en særlig grund til.

Hvis jeg var ude at handle selv og jeg vidste at Manden var på job jamen så kunne jeg sagtens købe en pose chips og når posen var tom ja så krøllede jeg den sammen med en elastik udenom så den ikke kunne ses i skraldespanden fordi jeg ville jo helst ikke opdages.

Men jo længere jeg er kommet i det her kan jeg tydeligt kunne mærke er det med Chips er slet IKKE nær så slemt som før og nu kan jeg gå ud at handle UDEN at købe de chips.

Og for mig er det virkeligt KÆMPE STORT at kunne gå forbi og uden at de siger Haps.

Det kan være svært for andre at forstå det her men det kan være svært hvis man ikke selv har prøvet det.

Jeg har aldrig prøvet at lytte til mig selv før eller  været god til at sige NEJ og det må jeg sige  at jeg er blevet Rigtig godt med tiden (Hvilket jeg har det rigtig godt med) og det føles også rigtig godt når det er jeg gør det.

Jeg har også været vant til at blive svinet til og næsten hver gang brød jeg sammen fordi jeg er en følsom person Men i dag er jeg blevet MEGET bedre til at kunne sige FRA  og det er så det som jeg arbejder mest på lige nu og jeg kan mærke en forskel så det er jo SUPER.

Lyt og tro på sig selv så kommer man langt.

Nå men nu  vil jeg ud at nyde lidt frisk luft inden jeg skal slappe af i sofaen til noget tv og så er det jo spænde med hvad vægten den siger i morgen.

Siger den PLUS er det okay for jeg gør det stadig et godt stykke arbejde og siger den MINUS så er det jo Super godt gået.

Rigtig God Onsdag.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humøret er højt og Jeg er på Toppen