Der Findes IKKE noget bedre

Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet

Halløj På Bloggen 🙂

WOW Sikke en TOTAL Lækker Søndag.

img_82161

Så blev det den sidste Søndag i Oktober måned og urene er stillet en time tilbage og nu bliver det tidligt mørkt.

I dag da vi var ude at NYDE det TOTALE lækre vejr gik jeg og tænkte hvad jeg kunne skrive om herinde på Bloggen og WUPTI så kom der nogle idéer nu hvor det snart er Jul.

Jeg har ALTID frygtet Julen i STOR STIL da der er så MANGE Fristelser med de Usunde ting.

Men det er fordi jeg ALDRIG har kunne sige STOP jeg skal KUN Smage.

Den der STOP Klods den har jeg IKKE kendt til før i tiden og ja det var også derfor jeg blev ved med at tage på og på fordi jeg kunne IKKE stoppe.

For mig var den Farlig for jeg tog som sagt på af den og ja jeg tabte mig jo lige frem ikke bagefter og HVER gang sad jeg og var ked af det over det.

Da jeg gik i gang med det her projekt Vægttab/Livstilsændring var mit STØRSTE Håb at jeg kunne blive bedre til at sige “NEJ TAK”

Det er IKKE bare sådan noget man lige gør fra den ene dag til den anden Men Utroligt nok så syntes jeg IKKE at det var så svært igen om det var fordi jeg virkelig var TOTALT Opsat på det her med at tabe mig ved jeg ikke.

Efter Julen/Nytår 2015-2016 sagde min vægt MINUS 1 kg

Efter Julen/Nytår 2016-2017 sagde vægten MINUS 100 g

Normalt drikker jeg ikke vin til Min mad det er KUN ved sådanne tider at jeg gør dette så det er da MEGA SEJT at vægten siger MINUS efter Jul og Nytår ved at sige KUN smage i juledagene (på nær juleaften og nytår)

Man skal også passe på at det ikke KUN hedder NEJ TAK for så kan det blive noget surt noget.

Jeg siger i dag IKKE STOP til at IKKE må spise det MEN det er okay i MEGET mindre mængder end før for det er jo altså kun Jul en gang om året eller ved fødselsdage/særlige lejligheder.

Hvis man virkeligt gerne ville det her med at tabe sig så skal det også nok lykkedes med tiden da ting tager og det skal helst ikke gå for stærkt da de kg som der er tabt kan desværre komme hurtigt på igen og tro mig her der taler jeg af erfaring da jeg selv har prøvet dette og det er derfor jeg i dag tager det med ro så jeg også kan følge med.

Så HUSK:

DU KAN HVAD DU VIL.

Du skal nok nå dit mål for det er jo også med at finde sin egen rytme og hvordan det bedst skal gøres med at tabe sig.

I morgen vil jeg dele lidt mere om det her med Julen og hvad jeg sætter mig af mål for at det IKKE skal kunne komme til at tage overhånd.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der Findes IKKE noget bedre