Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet

Så er den store Beslutning hermed taget

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en Ny uge er blevet Sparket i gang.

img_82771

I går skrev jeg her på Bloggen om det med at blive fristet i Julen og hvis du ikke har læst det kan du læse det her:

https://mettesforandring.dk/2017/10/29/intet-er-umuligt-for-den-som-baerer-viljen-i-hjertet/

Jeg ELSKER som sagt Julen og den hygge som er i den måned men det er også en måned hvor der i juledagene bliver spist en del mad.

Jeg har det problem med at når tingene smager godt så kan jeg have svært ved og stoppe med at spise og AV så for jeg ondt i maven.

Som jeg skrev i går har jeg været god til at holde igen med alle de fristelser MEN desværre har jeg ALTID haft problemer med maden og med at kunne sige stop  for det smager jo godt og i sær julemaden.

Nu har vi herhjemme holdt jul 2 gange hvor det bare har været os 2 og det har været rigtigt hyggeligt men der blev ikke nær lavet så meget mad fordi jeg ikke rigtig spiser så meget men også den fede mad mætter virkeligt også meget og så er det synd og skal hen og smide mad ud fordi det ikke bliver spist.

Jeg går rigtig MANGE km i løbet af en dag og det gør jeg netop fordi jeg giver mig selv lov til at spise nogle ting som måske ikke altid er helt så sundt mad MEN det er nu IKKE kun derfor jeg går de her ture/km det er også fordi jeg NYDER virkelig det her friske luft og naturen plus jeg tit får mine tanker lidt væk.

Så selvom det er Jul så skal der ikke “kun” NYDES nej der skal også YDES.

Derfor har jeg også sat mig nogle mål i den forbindelse da jeg faktisk har det bedst med mål for så holder jeg mig bedst i gang og så falder jeg IKKE hen og stopper min motion.

Mine Mål i December måned er:

D 14 December 2017 er Mit Mål at kunne gå på vægten og at den siger at jeg er UNDER de 100 kg og måske kunne runde de MINUS 30 kg I ALT.

At jeg giver mig selv lov til at Lille juleaften og Juleaften må hygge mig med god mad og masser af hygge.

Jeg vil til Julefrokosten i år kunne spise “næsten” alt hvad der er MEN MEN i MEGET mindre portioner og så vil jeg tage gå turen til og fra frokosten.

Jeg vil holde mig Aktiv hele måneden MEN Mere specielt i juledagene.

Det er de Mål som jeg har sat mig og for jer lyder de måske lidt mærkelige men for mig vil det her være KÆMPE STORT at kunne gennemføre dette.

img_82101

Det kommer til at koste en masse Sved og tåre fordi at det ALTID har været en KÆMPE udfordring for mig at kunne sige STOP med maden netop fordi jeg har kunne blive ved og ved selvom jeg egentlig er MÆT.

Jeg er Nød til at give mig selv nogle Udfordringer/ Mål for at kunne holde det og det hjælper mig RIGTIG MEGET at få dem skrevet ned for så kan jeg bedre holde det end hvad jeg ville gøre ved og “bare” sige det højt for mig selv.

Så nu glæder jeg mig til at komme i gang så jeg kan komme i MÅL med vægten da den har kørt Meget op og ned desværre.

Jeg er Virkelig MEGA MEGA MOTIVERET for at det her SKAL LYKKEDES.

Men også at kunne tabe mig i en November/December måned hvor der noget Julefrokost og en barnedåb men det skal IKKE slå mig UD.

Nu vil jeg til at finde min seng da jeg er MEGA Træt efter en KANON Dag.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

1 kommentar

 • Heidi

  Hej Mette.
  Fedt at du sætter de udfordringer op for dig selv, tager sq hatten af for dig!!
  Har ofte tænkt på om du nogen sinde har haft i tankerne at den dag du igen kommer i job, kan det måske blive svært at få gået alle de kilometer som du får gået nu?
  Måske det er viljen der skal til, men ofte efter en LANG arbejdsdag magter jeg næsten ikke at skal ud og gå, men heldigvis SKAL jeg da jeg har to hunde der skal gåes med.
  Men ja spørgsmålet var bare om du har tænkt over det?
  De bedste hilsner Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet