En Rejse For Livet

Drømmen Lever Stadig inde i mig

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiiiiiii Så blev det Torsdag igen.

img_84721

Så kom dagen hvor jeg har været en tur på vægten igen og måske tættere på Målet?

Det har været en KANON uge hvor der er givet den MAX GAS og der er virkelig blevet Nydt nogle Rigtig Gode km.

Selvom jeg havde en Fredag hvor jeg IKKE var uden for en dør har jeg alligevel formået at gå fra Fredag og til i dag 112,41 km WOW det er 16 km i gennemsnit om dagen Plus jeg også lige fik cyklet 24,34 km i Tirsdags og HOLD NU OP hvor er det Crazy.

Det er virkelig SÅÅ Fedt at lysten den bare driver mig og at jeg IKKE skal tvinge mig selv til det.

Men det er også MEGA LÆKKERT at jeg nu virkelig kan se at der er sket noget med kroppen for det er virkeligt tydeligt at se nu at den vægt bare rykker for vildt.

Jeg kan virkelig også godt mærke at jeg er TOTALT opsat på det her vægttab og Livstilsændring og jeg vil nok sige at jeg er MEGET mere opsat på det her i forhold til da jeg gik ved De Danske Vægtkonsulenter.

Det var RIGTIG Stort for mig den gang da jeg tabte de MINUS 18 kg på bare 1 år MEN i dag er det noget helt andet da jeg virkelig har kunne mærke et KÆMPE ryk PLUS jeg har jeg klaret det her på min EGEN måde.

Det var RIGTIG rart at gå hos De Danske Vægtkonsulenter for jeg lærte en del af dem og af de andre som også var med på holdet hvilket jeg er MEGA Glad for at jeg gjorde så pengene var helt sikkert det værd.

Jeg føler bare at jeg ikke havde mig selv med dengang som jeg har i dag hvilket jeg bestemt IKKE klager over for jeg har lært at lytte bedre til mig selv og min krop Men det bedste er nok at jeg er blevet bedre til at lukke det Negative væk og folk som vil en noget Negativt.

Når jeg ser gamle videoer som jeg har lavet fra jeg startede det her (18/5-2015) og så til nu ja så kan jeg KUN sige WOW.

Jeg faldt lige over dette indlæg på Bloggen fra D 17/11-2016 og WOW hvor er det lidt sjovt at se hvad vægten dengang og til nu:

https://mettesforandring.dk/2016/11/17/mon-vi-er-gode-venner-i-dag/

Jeg har jo i dag været på vægten og NØJ hvor var jeg godt nok bare SPÆNDT som et lille barn der venter på julegaverne.

Det var spændende om jeg var TÆTTERE på Mit Mål Eller om jeg var LANGT fra??

Jeg gik som sagt på vægten D 18 September 2017 hvor den sagde PLUS 8,1 kg (111,7 kg)

Sidste uge d 9 November 2017 sagde vægten 104,7 (MINUS 24,1 kg)

I dag Torsdag d 16 November 2017 siger Min Vægt:

103,3 kg

MINUS 1,4 kg

ALT I ALT siger vægttabet nu

MINUS 25,5 kg

JUBIIIIIIIIIII Jeg er bare SÅÅÅÅ GLAD og IKKE Mindst MEGA STOLT.

Lige nu har jeg tabt mig MINUS 8,4 kg ud af de PLUS 8,1 som jeg havde taget på SÅDAN der den havde jeg IKKE set komme på bare 2 måneder 

Det er det Længste jeg har været nede med vægten for da jeg stoppede hos vægtkonsulenterne sagde vægten 105,3 kg.

Hvor er det her bare MEGA MEGA LÆKKERT.

Jeg vil nok ærligt indrømme at jeg også havde håbet på at den ville sige MINUS men dog IKKE liiiiige så MEGET.

Billedet her taget i dag d 16/11-2017:

img_84651

Nu Glæder jeg mig bare til at jeg skal havde hundevennerne på besøg og der skal holdes JULEFROKOST.

Godt nok er der blevet købt Chips og Slik men jeg har lovet mig selv at KUN lidt af det hele og ellers vil jeg holde lidt igen.

Nu skal resten af Torsdagen bare NYDES i fulde drag og bare sidde her med et KÆMPE Smil på læben.

Rigtig God Torsdag Aften

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Rejse For Livet