Drømmen Lever Stadig inde i mig

En Forandring der giver en anderledes tankegang

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiii  så blev det Fredag igen og Weekend.

img_84911

Wow Hold nu op sikke en dag i går det var virkelig for VILDT.

Blog indlægget fra i går kan du læse her ved at trykke på linket (hvis du ikke har læst det)

Drømmen Lever Stadig inde i mig

Det er virkelig bare SÅÅÅ MEGA FEDT at kunne stå her med dette KANON flotte resultat efter at været i gang i 2 ½ år.

Jeg har hørt før fra folk om det ikke går for langsomt med vægttabet og nej det syntes jeg faktisk ikke at det gør for igen så har jeg prøvet hvor det er gået for stærkt for mig og det har jeg bare IKKE lyst til at gøre igen.

Jeg har det faktisk bedst med at tage det stille og roligt med at tabe mig for hold nu op hvor kan jeg virkelig mærke forskel fra da jeg tabte mig de 18 kg (2011/2012) og til i dag.

Det lyder måske mærkeligt i jeres øre men jeg kan mærke inde i mig selv at jeg har fået en helt anden tankegang og lysten er der MEGET mere end den NOGENSINDE har været før.

Om det er fordi jeg har fundet ud af at jeg skal stole mere på mig selv end jeg har gjort før og sige HØJT til sig selv ” JEG KAN GODT DET HER”

I dag gik det Rigtig op for mig at jeg er TÆT på de MINUS 30 kg og hvor er det MEGA VILDT at tænke på.

Men hvor er det en SUPER LÆKKER Følelse at have at kunne stå med et samlet vægttab på MINUS 25,5 kg i dag og TÆT på Drømmen med at kunne være UNDER de 100 kg og så bliver UNDER 100 kg.

Humøret har været MEGA HØJT her til aften og der er virkelig blevet givet den MAX GAS til Musikken på stuegulvet  og hvor var det SKØNT at få pulsen op i 45 min og sved på panden.

Men da jeg liiiige skulle prøve Min Pink bluse sad den godt en DEL løs i forhold til hvad den gjorde før og jeg fik lige taget et billede  og med det samme tænkte jeg at jeg ville prøve at lave et Før/Efter billede OG UDEN at vide det så dukkede der et billede op hvor jeg havde den samme bluse på og tro det eller lad vær men jeg har et billede liggende fra d 17/11-2016 med den samme bluse på og WOW nu kan jeg bedre forstå at den er blevet løs.

Prøv bare at se her:

img_84921

Mellem disse to billeder er der MINUS 10 kg forskel og MINUS 68 cm forskel (fordelt på HELE kroppen)

Hvor er det VILDT at se og helt klart et KÆMPE Skulderklap værd.

Dagen i dag er ellers blevet brugt på at gøre klar til at hundevennerne kommer i morgen til Julefrokost Hvilket jeg glæder Mig HELT VILDT til.

Nå men nu er det vidst også blevet sengetid for mit vedkommende så jeg kan være Frisk til i morgen.

Rigtig God Weekend

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen Lever Stadig inde i mig