Troen har Aldrig været så Stærk som nu

Glæden er motivation i sig selv

Halløj på Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en Ny uge er hermed sparket i gang.

img_85321

WOW hvor er jeg stadig bare glad efter denne KANON Gode weekend hvor den stod på MAX Hygge.

Men Men hvor kan jeg godt mærke at jeg IKKE har fået så meget søvn da jeg flere gange har siddet her og faldet hen i mens jeg sidder og skriver.

Jeg følte virkeligt i går at jeg havde tømmermænd selvom jeg ikke har drukket noget Alkohol.

Det Alkohol siger mig ikke så meget og det har det faktisk aldrig rigtig gjort så i dag er det nemt for mig at vælge det fra.

Selvom jeg er MØG Træt ja så skal jeg alligevel holdes i gang med motionen og det kan godt være en udfordring.

Trods få timers søvn i går valgte jeg at skulle Nyde det gode vejr inden at Carlo skulle hjem til sig selv igen ja så blev det som sagt til en RIGTIG God Gå tur.

Her på Bloggen i går blev der delt Billeder og Videoer som kan ses her på Linket:

https://mettesforandring.dk/2017/11/19/troen-har-aldrig-vaeret-saa-staerk-som-nu/

Ja jeg ved godt at jeg er Tosset/Skør men det skal man da også være for det er jo det som gør at der kommer et smil på læben med eller et godt Grin.

Det handler da om at have det sjovt så man kan glemme de ting som “fylder” i ens hverdag.

Det gør mig Glad i låget når jeg tager en dans eller to på stuegulvet og flere har syntes det er noget mærkeligt noget at gøre og det kun er børn som gør dette.

Men når jeg tænker tilbage i tiden kunne jeg netop IKKE gøre dette pga min overvægt selvom jeg elskede at danse til musikken og ja det gør jeg stadig men nu kan jeg bedre komme rundt omkring.

Det gør HAMMER ONDT inde i mig når jeg IKKE har kunne gøre det samme som alle andre og det er derfor en MEGA Sand fornøjelse at kunne hoppe rundt og gøre det fordi det er sjovt for nej kønt er det ikke men MEGA FEDT.

Som jeg skrev længere oppe kan det være en udfordring med at være træt for så har jeg mere haft lyst til at måske tage en lur på sofaen om eftermiddagen efter en LANG gå tur men jeg kender mig selv for godt til at jeg ikke kan sove om aften så i stedet kan jeg lige så godt tage en lille gå tur eller cykeltur (Måske en dans eller to) om eftermiddagen så jeg kan slappe af om aften i stedet.

Jeg vil hellere holde mig i gang i stedet for at gøre som jeg gjorde før nemlig at sidde i sofaen og ikke lave så meget andet efter en God gå tur.

Jeg Udnytter min Motivation for VILDT og ja jeg nyder det virkeligt også i STOR stil.

Den 20 November 2016 skrev jeg dette på Bloggen:

Hvad skal der ske i den kommende uge…?

Hvor har det været en Skøn Mandag med en God og LANG gå tur med Manden og lille Carlo (10 km) Plus en Rigtig God cykel tur på 8 km.

I morgen står den igen på en god og lang gå tur sammen med Manden og Carlo (ca 10 km)

Og i morgen eftermiddag når vi skal over at stemme ja så går vi i stedet for at tage cyklen.

Nå men nu vil jeg gøre klar til at gå i seng så jeg kan være frisk til i morgen da jeg lige nu desværre har en KÆMPE hovedpine.

Så alt i alt en SKØN Mandag at starte ugen på.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troen har Aldrig været så Stærk som nu