Det Stærke Som Overvinder Det Svage

En Sejr jeg har ventet på

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag igen og i morgen kalder vægten.

img_85711

Dagen i går var faktisk en god dag først blev der gået en LANG og god tur sammen med Carlo og om eftermiddagen gik vi over for at skulle stemme.

I går fik jeg ringet til en som jeg normalt IKKE plejer at ringe til og det var Tandlægen for at få en tid da jeg havde knækket et lille stykke af en tand og ja det måtte jeg jo lige få fixet og ja jeg var så heldig at få en tid i dag.

Så her til morgen da kl var 10.50 satte jeg ellers Min Endomondo til og ja så gik vi bare derud af.

Dog havde vi IKKE gået særlig langt så begyndte det at regne og ja vi nåede at blive godt våde og nej jeg havde jo IKKE taget regnbukserne på eller med.

Men igen havde jeg min nye jakke på og jeg vidste ikke Hvor Meget den kunne holde til med vandet.

Efter at have gået 10 km nåede vi så frem til Tandlægen og ja jeg var våd FLERE stedet hvor det var gået igennem jakken.

Jeg kunne mærke mine bukser var GENNEMBLØDT og mine lår var Helt Røde.

Men da vi står derude siger jeg til Kenneth at vi tog bussen hjem for jeg magtede ikke det med vådt tøj.

Da vi gik derud havde vi modvind HELE Vejen så hvis vi havde medvind hjem og det IKKE regnede ja så var jeg frisk på det og WUPTI det var der sørme så det blev lige en gå tur på 20,32 km

Da vi kom derud blev jeg Rigtig flov over at jeg lignede en drukket mus men så kom det fra Kenneth “Det skal du ikke være for du har i det mindste været aktiv hvor de andre måske har taget bilen i stedet”

Jeg var på INTET Tidspunkt Nervøs for at skulle ind til tandlægen Hvilket jeg var og er MEGA MEGA Overrasket over da jeg virkelig har tandlæge skræk.

Sidste gang fik jeg MEGET ros af tandlægen da jeg gik derfra med 0 huller (hvilket jeg ALDRIG plejer) hun spurgte også ind til om jeg har ændret min kost hvor jeg svarede ja det havde jeg da jeg var i gang med at tabe mig( Det kunne hun nok se på mine tænder)

I dag kunne hun godt se at jeg var våd og hun spørger om vi har været ude i regnen og med det samme sagde jeg “Ja vi er gået herud 10 km”

Hun blev helt paf og sagde WOW Hvor er i da seje og så i det her vejr.

Hun kunne godt se at jeg havde tabt mig og ja så fik vi en lille sludder omkring dette.

Jeg blev helt STOLT da jeg kunne fortælle at jeg snart er i Mål.

Det var virkelig bare SÅÅÅ Fedt at kunne fortælle STOLT over det her arbejde som der er lagt i.

Men at folk kan se det på en er virkelig en MEGA SKØN Følelse.

Jeg kan mere og mere se den her forandring og det gør mig igen bare SÅÅÅ STOLT selvom jeg kan have svært ved at forstå at det er snart at drømmen går i opfyldelse.

Ja jeg har ændret min kost og det har jeg fordi der desværre blev spist ALT for meget Usundt plus jeg kan ikke spise særlig meget mad som jeg kunne en gang og det har også hjulpet Rigtig Meget.

Lysten til de Usunde er IKKE så slem i dag og jeg spiser det ikke særlig tit som jeg har gjort (engang)

Så det har været en MEGA SKØN Dag så nu skal der slappes af til en film og så er det jo i morgen at vægten den kalder på mig.

Rigtig God Onsdag Aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Stærke Som Overvinder Det Svage