Troen giver styrke når det gælder

Så Kunne Jeg Give Mig Selv Det “SPARK”

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og det var så den weekend.

img_86591

I fredags skrev jeg om at Min Usikkerhed her på Bloggen og som jeg har delt herunder(Link)

https://mettesforandring.dk/2017/11/25/troen-giver-styrke-naar-det-gaelder/

Efter at jeg sad og var MEGA Usikker i Fredags ja så hoppede jeg som sagt på cyklen hvor der blev cyklet 15 km.

Efter den cykeltur der kunne jeg virkelig Smile igen og jeg sagde til mig selv at jeg kan godt det her.

Jeg er en Usikker pige i forvejen MEN jeg var MEGET mere Usikker før i tiden end jeg er den dag i dag.

Før i tiden troede jeg desværre IKKE så meget på mig selv og jeg havde svært ved at se tingene positivt og det var virkelig IKKE sjovt at have det sådan for det ødelagde MEGET mere end det gavnede.

Da jeg startede op d 18 Maj 2015 med at skulle tabe mig var jeg i en fase hvor jeg slet IKKE var på toppen da jeg kæmpede med RIGTIG Mange psykiske ting netop fordi jeg var kørt TOTALT ned efter jeg gik ned med stress pga Mobning på arbejdspladsen.

Det tog virkelig hårdt på mig og jeg fik den her med at jeg IKKE gjorde noget godt nok og HVER dag gik jeg hjem med en følelse af jeg bare var der på arbejdspladsen.

Der blev snakket om mig mellem de andre medarbejder og jeg tog den også op på et stuemøde ( Jeg var i jobrotation i en vuggestue) men INTET hjalp og jeg kunne gå en hel dag uden at blive snakket til.

Jeg røg længere og længere ned med tiden som gik og jeg var syg KONSTANT og gik til læge flere gang indtil en dag hvor jeg ikke kunne mere og folk omkring mig sagde at det var stress og ja så sygemeldte lægen mig med stress og jeg skulle slappe Af.

Det her var kun for at fortælle at jeg havde svært ved at komme ovenpå igen og finde mig selv og det var også derfor jeg tog 5 kg på efter en uges ferie på Kos Juli 2015.

Jeg kunne IKKE komme op men efter 2 – 3 mdr så kom jeg i gang igen da jeg lige skulle være HELT KLAR inde i Mig selv eller i Mit hoved.

Så før i tiden kunne jeg gå LÆNGE med min Usikkerhed og det var virkelig anstrengende for mig da jeg havde svært ved at komme af med den når der var så mange ting som fyldte i ens hoved.

I går havde vi taget en beslutning med at vi ville gå en tur indtil byen nu når været var SÅÅÅÅ LÆKKERT.

Vi skulle egentlig “kun” i Bilka for at købe kødboller til suppen i går aftes meeen jeg ville liiiiiige have lidt mere på og nu hvor vejret var til det.

Men under vejs kom Motivationen virkelig op i mig og jeg fik sådan lyst til at give den SÅDAN EN SKALLE.

På gå turen fik jeg lyst til at Udnytte det RIGTIG gode vejr med en gå tur på 20 km så vi gik en KÆMPE bue Udenom byen for at få flere km på.

Dog kom vi IKKE indtil gå gaden som var planen MEN prøv lige at se turen her:

img_86321

Det var en LAAAAANG tur og vi var trætte da vi kom hjem Men HOLD DA OP hvor har man det bare Pisse Godt med sig selv bagefter.

I dag går vi en tur i Rosengårdscenteret for at få nogle ideer til Julegave (Ønsker) og så vil vi i Bilka og købe ind til Juledekoration og Advent krans og så hjem og høre noget Julemusik og så være kreative.

Så nu vil jeg gøre mig klar til at komme ud at gå selvom solen skinner og det Små regner.

I Morgen går turen ind til frisøren så jeg er TOP KLAR til næste weekend.

RIGTIG God Søndag

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troen giver styrke når det gælder