Det skal være sjovt og IKKE for kedeligt

TOTALT i Hyggens tegn

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og så er det Weekend.

img_88551

Det er så VILDT at ugerne virkelig bare flyver derud af og det er ikke altid nemt at følge med.

I går var det som sagt dagen hvor jeg skulle på vægten og jeg havde da håbet på et MINUS men alligevel troede jeg ikke på det da jeg jo havde en Alt for Usund weekend.

Dagens Blog indlæg fra i går kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2017/12/07/det-skal-vaere-sjovt-og-ikke-for-kedeligt/

Jeg er virkelig bare SÅÅÅÅ GLAD men også MEGA STOLT over at jeg stå her i dag med FLOT et vægttab trods de bump som der er kommet under vejs.

Det har været nogle hårde bump nogle af dem men jeg er kommet igennem dem og jeg er kommet videre selvom det i starten var svært.

For 1 år siden i dag skrev jeg dette på Bloggen og sjovt nok prøv lige at tjek ud hvad jeg skrev om vægttabet (Altså ugens vægttab)

https://mettesforandring.dk/2016/12/08/jubiii-saa-skete-det/

Dog er det samlet vægttab liiige lidt højre end for 1 år siden men alligevel lidt pudsigt.

Dagen i dag har stået på en Rigtig God gå tur sammen med lille Carlo, Kenneth og den ene af hundevennerne og det MEGA LÆKRE Vejr blev Nydt i RIGTIG Godt selskab og hvor der blev snakket og grint hvilket var SUPER SKØNT.

Ellers har dagen gået med at ikke lave det helt store udover at sidde her og skrive lidt på Bloggen.

Min Fredag aften kommer til at stå på PIZZA (Udefra) og ellers skal der ses Julefilm og IKKE så meget andet end og bare SLAPPE TOTALT af og bare være Mette og ja være ALENE hjemme da Manden tager en tur til noget koncert.

Så i aften skal det bare NYDES i STOR Stil.

Weekenden står på nogle Gode LANGE gå ture og så skal der bages Vanilje kranse og der skal koges klejner og det glæder jeg mig RIGTIG Meget til.

Søndag når der er kogt klejner så går vi en tur ind og ser H.C Andersens Julemarked og så lige en lille gå tur ind til City for at se Alle julelysene.

Jeg ELSKER bare Julen men noget som jeg virkelig bare ELSKER det er at Julebage og så høre julemusik i mens.

Der er blevet bagt lidt og jeg har IKKE smagt en eneste endnu og tro mig jeg KAN Godt holde mig fra det hvis jeg meeeen jeg tillader mig nu alligevel at smage det UDEN at gå helt Amok med at spise.

Det var lidt om hvad jeg har brugt min Fredag på og hvad jeg skal bruge den på samt weekenden og det lyder måske ikke særligt sjovt men for mig er det godt da jeg har en masse tanker og følelser som flyver lidt rundt i mit hoved (Personligt)

Rigtig God Fredag aften og MEGA God Weekend

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal være sjovt og IKKE for kedeligt