TOTALT i Hyggens tegn

Weekenden der har været Guld værd.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag igen og en Ny uge skal hermed Sparkes i Gang.

img_89521

Så er jeg kommet på banen igen og WOW sikke en KANON Weekend og hvor der slet ikke er blevet skrevet her på Bloggen.

Fredag aften stod den i TOTALT hyggens tegn som jeg skrev om i Fredags Som kan læses på dette Blog indlæg:

https://mettesforandring.dk/2017/12/08/totalt-i-hyggens-tegn/

Det var virkelig en FORNØJELSE at bare kunne slappe TOTALT AF og bare NYDE at kunne være alene hjemme OG at kunne bestille en pizza udefra Plus en burger og ja noget Slik.

Jeg havde faktisk IKKE nogen former for dårlig samvittighed for jeg syntes virkelig at jeg havde fortjent det sådan som jeg har KÆMPET mig tilbage igen og selv en af mine Rigtig gode veninder sagde det samme til mig for nu skulle det NYDES for det skal nok komme af igen for det har jeg jo før bevist.

Det handler om at give sig lov til det og faktisk have det godt med det bagefter i forhold til at “Falde i”

I Lørdags stod den på sygehus besøg og nu hvor vejret var SÅÅ Lækkert ja så valgte vi at gå derud og Hjem igen og hvor var det MEGA Lækkert med en God og LANG gå tur.

Lørdagens Motion:

img_89541

Da vi kom hjem Lørdag aften fik manden lavet frikadeller og efter det blev det bagt Vanilje kranse og der blev lavet dej til klejner som skulle laves i går.

Søndagen startede ud med at vi sad og så lidt julekalender og morgenmaden blev spist hvilket var Rigtig hyggeligt da der lå sne udenfor og juletræet var tændt.

Da vi havde kogt den første portion klejner ja så måtte vi holde en pause da vi desværre ikke havde flere kagedåser.

Men nu havde vi planlagt at vi skulle en tur ind til byen en tur så vi tog godt med tøj på og gik en tur ind til byen og efter vi havde fået det vi skulle PLUS det vi gik rundt ja så valgte vi at gå hjem igen.

Søndagens Motion:

img_89551

Efter den Gode og Lange gå tur så valgte vi at fortsætte med at koge klejner og julemusikken spillede derud af.

Stemnings billede fra i går:

img_88911

Så det har virkelig været en MEGA God Weekend hvor den har stået i hyggens tegn men den har også været aktiv med RIGTIG Gode gå ture og så er det flotte vejr blevet nydt.

Så derfor holdte Bloggen lidt “fri” da jeg hellere ville gå nogle gode og LANGE gå ture i stedet for at sidde her og skrive og så kunne jeg mærke at lysten til at bare gå derud af den var der bare og ja så skulle der gives MAX GAS.

Min Mandag er blevet Sparket i gang med 11,18 km gå tur og nu her når der kommer julekalender så går jeg frem og tilbage foran fjernsynet og giver så skal der gives MAX GAS i en lille times tid.

Så det har og er bliver en KANON  Mandag.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTALT i Hyggens tegn