Weekenden der har været Guld værd.

Det gør Ondt og jeg er Flov

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag igen og nu skal der åbnes endnu mere op.

img_89701

Som jeg lige skrev ja så skal der åbnes endnu mere op for det er et emne som er et MEGET Ømt punkt for mig.

Jeg har valgt og dele nogle billeder i dette indlæg og som er RIGTIG MEGET Grænseoverskridende for mig.

Jeg har følt mig MEGA FLOV i en del år efterhånden over min krop og jeg har ALT for MANGE måtte pakke mig inde med store bluser og trøjer for at folk ikke kunne se hvordan jeg så ud.

Det har Fyldt ALT for Meget det meste af mit liv og jeg har virkelig været Rigtig ked af det over det.

Jeg har IKKE kunne smile pga Alt for lavt selvværd og det har været svært at forklare folk hvordan jeg egentlig havde det og ja så trøste spiste jeg endnu mere fordi jeg følte mig Alene.

Det her med at jeg har været en Stor Pige har virkelig gjort mig RIGTIG ked af det og det har som det andet fyldt ALT for Meget hos mig for jeg har som sagt gået og følt mig MEGA MEGET Flov.

Jeg har i LANG tid ønsket mig at kunne komme ned i tøj (størrelsen) fordi jeg havde det ikke godt med at være i så stor en størrelse det var ikke sjovt når jeg skulle shoppe tøj andre steder end mine veninder.

Jeg er UTROLIG STOLT over at jeg er kommet SÅÅ Langt med at tabe mig MEN der er noget som stadig gør mig ked af det og det gør ondt når jeg kigger mig selv i spejlet.

Det skal lige siges at disse billeder er grænseoverskridende for mig også selvom jeg har delt billeder før hvor jeg står i undertøj.

Det er Grænseoverskridende for mig da det er et MEGET ømt punkt for mig og fordi jeg er FLOV og KED AF DET over det.

Det første billede jeg ville dele med jer det er Mine Arme:

img_89511

Jeg er MEGA Flov over at have Mormor arme i en alder af 33 år og jeg syntes det er PINLIGT at mine arme ser så Store ud og det gør mig ked af det.

Det andet billede som jeg deler med jer her på Bloggen er Min Mave:

img_89651

Min Mave er der forsvundet hele 29 cm af og det er pænt MEGET (syntes jeg selv) men jeg er stadig IKKE tilfreds for den er stadig for stor og specielt ude i siden (Håndtag)

Det lyder måske ikke af meget at være ked af det over men for Mig er det MEGA GRIMT og ja PINLIGT.

Derfor har jeg taget en beslutning med at lave nogle øvelser med Arme og Mave for at jeg kan få det bedre med mig selv igen og IKKE føle mig Flov/Pinligt igen.

Det bliver nogle øvelser som jeg selv finder på og vil prøve og tja så må jeg se hvad der sker.

Jeg har jo min træningselastik og ellers må jeg være kreativ og se hvad jeg kan finde på.

Nu hvor der kan være glat udenfor om aften har jeg ikke lyst til at komme ud at gå så derfor har jeg valgt at gå 1 time foran fjernsynet HVER AFTEN  i mens der er julekalender.

Der skal ske noget og det skal være NU.

Drømmen er gået i opfyldelse med vægten meeen mon ikke også at det kommer med Kroppen??

Der er KUN en ting at gøre nemlig PRØVE SIG FREM.

Tusind tak fordi at du ville læse med i dagens Blog indlæg.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

6 kommentarer

 • Nikoline

  Hej Mette
  Oven i alle de her forskellige ting på vores kroppe som vi nok alle sammen har, skal vi også huske at finde de gode ting, de ting som vi godt kan li ved os selv. Jeg synes det er skide svært at finde for at sige det lige ud….
  Men husk at tage det til dig når du får et kompliment, også selvom du måske ikke synes det samme som andre ser. Jeg synes du har nogle vildt flotte bryster, de sidder sku mega godt! Og dit ansigt- du har nogle flotte høje kindben og øjne der stråler. Godt kæmpet, og husk at sige til dig selv “jow jeg er sku smuk og lækker”! Også de dage du ikke føler sådan.😄 for du er mega sej💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Kalkerup Madsen

  Kære Mette. Jeg er sikker på at du nok skal nå dit mål- måske om lang tid da det tager tid at forvandle kroppen. Det ved du jo fra vægten – men hold ud søde Mette du er det værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej Mette
  Jeg forstår sig så godt. Står i samme situation som dig, mine mormor arme vælge jeg at se som sejrearme og maven Ja den er jeg også vildt ked af ikke kun fordi den ikke er pæn men det er også super nemt at få svamp under huden der. Jeg har snakket med min læge og det er muligt når du er nede inden en vis bmi at få det fjernet gratis 😀 så prøv at snakke med din læge om det😀 og du er super sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak skal du have for din søde kommentar Linda <3 Jeg vil prøve at lave nogle øvelser og så tager jeg den stille og roligt derfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette mark

  Søde søde Mette, nu har jeg lige siddet og læst alle dine blog indlæg og er nødt til at sige at du har en kæmpe beundrer i mig. Du er faktisk blevet min største inspiration. På trods af at jeg er dobbelt så gammel som dig 62 er jeg lige blevet. Du har fået mig til at lette min mås fra sofaen og gå nogle gode ture med Freja som ligner Carlo til forveksling. Dog kan jeg ikke gå 10 km som du gør og hvilket jeg syntes er rigtigt meget, men satser på 10000 skridt om dagen. Det jeg ikke går ude går jeg så på min trampolin så det er fint nok. Jeg tæller heller ikke kacl eller er på sende, men ren sund fornuft og som dig er jeg også overspiser også udi Chips og deslige, så væk med dem hmm. Jeg har vejet 105 og kæmpet mig ned på 78 hvilket passer godt til mig. Desværre har jeg tilranet mig en uhelbredelig bindevævssygdom sygdom og fluf pludselig sagde vægten 95 kg det er så dem jeg kæmper med nu, men jeg kan, jeg vil, jeg tør og jeg gør. 😇😇 undskyld mit lange indlæg. Glæder mig til at læse dit næste indlæg. Nu vil jeg tage Freja og gå en lille aftentur. God aften til dig og manden knuzz Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind Tusind tak for de Meget søde ord Jette <3
   Dine ord de varmer virkelig og jeg blev MEGET rørt over din kommentar med de søde ord du skrev 🙂
   Jeg er da glad for at jeg kan inspirere dig til at komme ud at gå og det er da flot at du kommer op at gå de 10000 skridt om dagen.
   Der er ikke nogen der siger fordi jeg går 10 km skal andre også gøre det er op til hvert enkelt hvordan det passer sammen.
   Igen Rigtig mange tak for din kommentar som virkelig varmede <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der har været Guld værd.