Så Banker Julen snart på døren

En weekend jeg Aldrig ville glemme

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og humøret er i Top.

img_e90461

Så kom jeg sørme på banen igen og hvor har det været en MEGA KANON Weekend hvor der er blevet hygget og grint.

Wow hold nu op jeg kan se at jeg slet ikke har skrevet siden i Torsdags hvor jeg var på vægten.

Der har desværre været så meget her på det sidste så det har været svært og kunne nå det hele men det er jo december måned og vi har jo alle noget at se til.

Fredag efter vi havde været ude at gå med Carlo så stod den på Max Hygge og Svigerfar kom lige en smut forbi og fik en kop kaffe (Eller 3) og Fredag aften stod den på endnu mere hygge da vi bestilte Sushi og sad og hyggede med det for der var noget at vi skulle fejre Nemlig det med at jeg var kommet i MÅL.

I går kom dagen hvor jeg skulle til Køge hvor Sofia Saidana skulle holde hendes 30 års fødselsdags Meetup.

Som sagt har jeg fulgt Sofia længe og hun har virkelig været en KÆMPE  Inspiration for mig og det er hun stadig og vil ALTID være.

Jeg har flere gange haft lyst til at tage med men jeg har ikke turde når jeg ikke rigtig kender folk kan det virkelig være Grænseoverskridende for mig og jeg har nemt ved at blive genert.

Men da jeg så hun havde lavet denne begivenhed så tænkte jeg med det samme at NU skulle det bare være og fordi hun fortjente et personligt TAK for de ord hun kommer med var med til at hjælpe mig op igen og at jeg kunne komme videre.

Da jeg sad i toget var jeg spændt men på en Rigtig god måde fordi at jeg skulle af sted og fordi jeg vidste at en som følger mig også skulle med til det Meetup så det var lidt specielt.

Efter at folk var dukket op og vi sad og små snakkede så var det tid til en “Hvem er jeg?” runde og jeg er ikke særlig god til sådan noget og det har jeg ALDRIG været men da det kom til min tur slog maven knuder og koldbøtter.

Sofia fortæller de andre at jeg havde sat mig et mål inden det her Meetup og jeg kom i mål 2 uger før tid og ja så skete der det at alle sammen sad og klappede af mig og hold nu op jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige blev TOTAL PAF og følte jeg var Knald rød i hovedet.

Men jeg overskred Min grænse og jeg fik fortalt at hun var en KÆMPE Inspiration for mig og en Motivation.

Da det blev holdt i et fotostudie blev der taget billeder sammen med Sofia og dem skal i Selvfølgelig IKKE snydes for at se.

Her kan i se dem:

foto-11

foto-12

foto-13

foto-14

foto-15

img_9021

img_9030

Det var virkelig en KANON dag med MASSER af Grin og hygge og tro mig så er jeg MEGA Glad for at jeg kom af sted og mødte nogle Meget søde tøser.

Så selvom det var grænseoverskridende for mig sprang jeg ud i det med begge ben og jeg gik der fra med et KÆMPE Smil på læben og en KÆMPE Portion Selvtillid.

Så jeg vil helt klart anbefale at tjekke hendes side ud inde på facebook og give hende en “Syntes Godt Om” for hun er virkelig GULD værd at følge https://www.facebook.com/sofiasaidana/

Her kan i se gaven som jeg havde siddet og lavet (Personligt)

img_8984

Det lyder måske lidt for meget det her men jeg har virkelig set op til Sofia i LANG tid og jeg har virkelig suget ALLE de gode råd og ord hun kommer med PLUS hun har hjulpet mig op igen også selvom hun ikke er klar over det og ja jeg havde også lige brug for at fortælle det til jer derude.

Nu vil jeg Nyde min Søndag aften på sofaen og få lagt lidt billeder ind på Instagram og Facebook og så glæde mig til at om 1 uge er det JULEAFTEN.

Rigtig God Søndag Aften.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så Banker Julen snart på døren