Den Vigtigste Sejr Nogensinde

December Måned Fyldt Med Juleglæde

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag igen.

img_e90461

Så blev det Tirsdag aften og der er lige blevet set julekalender og endda med begge ben op i sofaen.

Selvom dåbsattesten siger 33 år ja så kan jeg godt lide at se julekalender og det har jeg nu Altid kunnet.

I Blog indlægget i går blev der åbnet op og hvor det faktisk MEGET rart og det kan læses lige her :

https://mettesforandring.dk/2017/12/18/den-vigtigste-sejr-nogensinde/

Der findes virkeligt IKKE noget bedre når det er at der skrives løs og skal jeg være helt ærlig så letter det faktisk nogle gange RIGTIG MEGET.

Min december måned sidste år var min Juleglæde TOTALT væk da Min Farmor blev Rigtig syg og jeg brugte en del dage på sygehuset og ja der skete bare en masse ting plus jeg ikke rigtig kunne koncentrere mig med vægten.

Men i år der er juleglæden der og jeg glæder mig HELT VILDT til at skulle holde jul og bare rigtig jule hygge.

Jule småkagerne ja de er bagt/kogt og julegaverne ja de er også i hus nu mangler vi kun lige og få nogle af dem pakket ind men det gør vi her liiiige om lidt.

Ellers er dagen gået med den sidste gå tur med Carlo i år da vi har nogle ting vi skal nå og i morgen står den på Max hygge med svigerinden og Nevøen (som skal have sine julegaver)

Ellers er der blevet slappet TOTALT af da jeg ikke helt har været på toppen og MEGA træt så jeg håber IKKE at jeg skal ligge syg juleaften når der skal spises Rigtig God Mad.

Jeg ELSKER virkelig Julen både at folk skal forkæles men også den hygge der er i julen med god mad og jule småkagerne samt Juleslikket.

December måned er jo ikke en af de bedste måneder hvis man skal tabe sig MEN det er jo KUN jul en gang om året og selvfølgelig skal det NYDES dog i begrænset mængde.

Før i tiden der åd jeg RIGTIG Meget i julen og ja bagefter var det jo ligefrem ikke særlig sjovt når bukserne de strammede mere end de gjorde før jul.

I morgen vil jeg skrive lidt om året der er gået og hvad jeg håber der kommer til at ske i 2018.

Blog indlægget i dag blev ikke så langt men jeg har lige nogle gaver som skal pakkes ind og så hedder det GODNAT til mig.

Masser af Jule Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Vigtigste Sejr Nogensinde