December Måned Fyldt Med Juleglæde

En Rutchetur der fik sat tankerne i gang

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og julen er lige om hjørnet.

img_90591

Så kom jeg på banen igen og jeg havde egentlig håbet på at jeg fik skrevet i går men var ikke hjemme det meste af dagen og da jeg kom hjem var MEGA træt.

Der sker en masse personlige ting i mit liv lige nu så der ville nok komme dage hvor jeg ikke lige får skrevet men bare rolig jeg skal nok vende Stærkt tilbage med mange flere indlæg i det nye år.

Nu hedder det snart 2018 og ja så kan jeg ikke lade være med at tænke til bage hvad der er sket i det her år altså 2017.

2017 blev året hvor jeg satte mig et mål nemlig at gå fra Odense til Kerteminde (22 km) og som sagt gjorde vi det Kenneth og Jeg.

Jeg skrev om dette på Bloggen i Juni og det kan læses her:

YES VI GJORDE DET

Men det STØRSTE var jeg den 29 November 2017 gik på vægten og den sagde UNDER 100 kg.

Det var virkelig en TOTAL Vild Oplevelse at jeg fik den derned og tro mig det er stadig Ret VILDT at jeg gjorde det.

Dog var det IKKE kun vægten jeg var på den dag som i kan se her i Blog Indlægget:

https://mettesforandring.dk/2017/11/30/er-droemmen-endelig-gaaet-i-opfyldelse/

Det har virkelig været et år med Op og Ned ture og ja nogle dage har virkelig været MEGA hårde at skulle igennem da det virkelig har gjort MEGA ONDT på en.

Det har givet nogle slag i hovedet Men de slag har fået mig til at vågne lidt op og prøvet at Fokuseret på noget andet og prøvet at komme videre.

Det er IKKE noget som bare sker fra den ene dag til den anden da det kræver at det psykiske er med da det kan ende med at ryge endnu mere ned i det hul som man allerede føler man er i, i forvejen.

Det har IKKE været en dans på roser at skulle kæmpe med en masse ting PLUS at jeg har skulle tænke fremad og prøve på at tabe mig.

Men jeg kan mærke inde i mig selv at jeg er kommer videre med mit liv og alt det med min egen familie er jeg er også kommet videre hvor min beslutning også står Helt FAST med at Døren den er helt LUKKET og efter jeg tog den beslutning har jeg virkelig fået SÅÅ Meget RO inden i.

Det lyder måske lidt hårdt når jeg skriver det sådan men det har påvirket mig i en del år efterhånden og nu kunne jeg bare mærke at nu var det NOK og SLUT.

Noget andet er også at det nok også har stresset mig på en måde fordi det har fyldt desværre For Meget i mit hoved og det skulle bare STOPPE.

Så jeg slutter året af med en noget mere ro på hvad det lige angår og det har jeg det RIGTIG Godt med.

Så nu glæder jeg mig virkelig bare til at se hvad år 2018 den bringer.

Rigtig Glædelig Jul Samt Rigtig Godt Nytår.

Masser af KÆMPE Jule Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December Måned Fyldt Med Juleglæde