Det Kunne Ikke Blive Bedre

Så blev det hverdag igen

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag igen og hverdagen kalder igen.

img_91691

Så er jeg på banen igen efter jeg er kommet hjem fra juleferien i Esbjerg hvor der både er blevet holdt Jul og Nytår.

Det var nu meget rart med lidt ferie og være lidt væk hjemmefra meeeen ude er godt og hjemme er nu altså Bedst.

Det har virkelig været en ferie hvor der er blevet slappet af og hjulpet Min Farmor med nogle små ting og ja motionen den har virkelig været SLØV da vejret virkelig IKKE har været til at gå de LANGE gå ture.

Men det gør heller ikke noget for i stedet blev der slappet af med nogle gode gamle danske film eller hvad der nu var i fjernsynet.

Når der skal slappes af og bare TOTAL hygges så ELSKER jeg nogle gange bare og hoppe i hyggebukserne og så sidde med et tæppe eller dyne i sofaen og ja det skete også her og Nøj hvor var det SKØNT.

Jeg havde ellers sagt til mig selv AT jeg IKKE skulle ryge for meget i det usunde og UPS hvad gjorde jeg så lige tja røg i det usunde og ved i hvad?

Jeg har på INGEN måde dårlig samvittighed over det for det skal nok komme af igen og det vigtigste af det hele er at jeg virkelig hyggede mig for igen det er jo kun jul 1 gang om året og jeg ved heller ikke om det var min sidste jul sammen med Min Farmor desværre.

Nu hvor Julen skulle holdes i Esbjerg i år valgte vi at holde Nytår sammen med Min Farmor (Hvilket vi ikke har gjort før) og vi havde rigtig været ude og handle til en MEGA Lækker Nytårs Menu.

Her kan i se hvad vi fik at spise Nytårs aften:

Forretten: Rejecocktail med krebsehaler og Ananas

img_91541

Hovedretten: Gammeldags oksesteg, Bønner med bacon, Røsti med fløde og ost, Ristet Champignon og sovs til (Min var Bearnaise)

img_91561

Det var virkelig bare SÅÅÅ lækkert og nøj hvor det virkelig mættede at der slet ikke var plads til den hjemmelavet is vi havde lavet dagen før.

Stemnings billedet lige efter midnat og det hed 2018 (og nej jeg var pinlig ædru)

img_91621

Hvor var det egentlig SKØNT at vågne den 1/1-2018 og IKKE have nogen tømmermænd dog var jeg godt nok træt meeeen nu kom vi godt nok sent i seng.

Nu hvor det er Torsdag er det jo normalt den dag jeg går på vægten men det har jeg IKKE været i dag.

Jeg har nemlig taget mig en beslutning omkring det med vægten den næste måneds tid ca og det er at vægten får lov til at holde en pause.

Jeg har virkelig brug for at være Mette og en lille pause med at tænke vægttab.

Det lyder måske mærkeligt men nu har jeg virkelig “Knoklet” R*ven ud af bukserne her på det sidste og jeg har bare brug for at sænke skulderne.

Så nu glæder jeg mig virkelig til at se hvad der kommer til at ske i 2018 og jeg vil love at jeg tager det hele med oprejst pande.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Kunne Ikke Blive Bedre