En Torsdag i hyggens tegn

Det skal der også være plads til

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det tid til at slå sig ned i sofaen og få skrevet lidt på Bloggen

img_92401

Søndagen bankede på døren og en KANON weekend er snart Slut og hvad er det der gør at den blev Så KANON?

I Torsdags skrev her på Bloggen om planerne for weekenden og den har jeg linket til her:

https://mettesforandring.dk/2018/01/18/en-torsdag-i-hyggens-tegn/

I går stod den som sagt på en tur ud til Odense Idrætshal hvor der var Sports Lørdag og hvorfor ikke tage en tur derud i stedet for at bare sidde herhjemme og ikke rigtig lave noget.

Efter vi havde gået lidt rundt og snakket lidt så gik vi en tur i Netto for at handle ind til en TOTAL hygge aften med Nachos med Kylling og masser af ost da jeg virkelig ELSKER Ost.

I mens vi sad og hyggede os med Nachos blev der set X Factor og så blev der set Min Søsters Børn.

Det var ellers planen at jeg ville have skrevet på Bloggen men i stedet valgte jeg og “Bare” slappe af og holde en form for en film aften sammen med Manden.

Jeg ved godt at jeg skriver meget for tiden om det her med at hygge og ja nogle dage er det usundt og det har jeg selv valgt at det skal der også være plads til (Dog er alle dage nu ikke usunde)

Selvom der bliver hygget og spist usundt holder jeg mig stadig i gang med gå tur og herhjemme til dans og musik på stuegulvet så jeg tager det stille og roligt. Derfor tager jeg en dag af gangen og tænker ikke så meget over tingene.

Nå men dagen i dag er blevet brugt indenfor også selvom det var lækkert vejr men der var liiiiiige nogle ting som skulle ordnes.

Min Søndag startede med at sove Længe og hold nu op hvor var det altså SKØNT og så blev der ellers rigtig ryddet op i alle de løse papirer som der lå på hylden i skabet og ja fik sat det i mapper og smidt det ud som skulle UD.

Selvom det ikke var den mest spændende Søndag så har den alligevel været rigtig god med oprydning og Håndboldt her til aften.

Så det har været en Rigtig God og Afslappende Weekend så nu glæder jeg mig en til uge med masser af gode gå ture eller en aktiv en af slagsen som jeg starter ud med i morgen.

Så det har ikke været nogen helt vildt spændende weekend men den har været rigtig god for mig.

Nu vil jeg til at gøre klar til at komme i seng og få en forhåbentlig Rigtig god nattesøvn så jeg kan være frisk til i morgen.

Vi ses i morgen på her på Bloggen

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Torsdag i hyggens tegn