En ny uge er hermed Sparket i gang

Det kan ikke slå mig ud

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det onsdag igen

img_92581

Så er jeg på banen igen og i mens jeg sidder her og skriver spiller musikken bare derud af.

I går fik jeg ikke skrevet på bloggen da jeg desværre måtte ligge mig på sofaen med dyne da jeg hunde frøs og trætheden var i den grad tilstede så jeg valgte at lade computeren være slukket.

Selvom at det var noget kedeligt og koldt vejr i går så blev der alligevel gået en MEGA God gå tur sammen med Manden og lille Carlo.

Så der skete ikke det helt vilde her hos mig i går men det går også nok for der behøver ikke at ske det vilde HVER dag for dagen kan jo stadig være God og Spændende.

I dag er det igen noget virkelig MEGA KEDELIGT vejr og det er mere vejr til at bare slappe af med film og hygge men i stedet blev der gået en tur med Carlo og da jeg kom hjem blev det liiiiige til en meget lille lur.

I morgen bliver der ingen gå tur med Carlo da jeg SÅÅ gerne ville kunne sove LÆNGE så jeg ikke er så træt om dagen som jeg har været i en periode Meeeen nu begynder det at blive bedre da jeg får nogle jern tabletter om morgen men de skal liige have lov til at virke først så jeg håber at det snart bliver bedre.

Men i stedet for at gå en tur med Carlo i morgen så skal der ordnes lidt herhjemme i stedet (Rengøring) Godt nok er det nu ikke det mest spændende meeeen det kan altid piftes lidt op med noget godt musik.

Sådan som vejret er lige for tiden er det virkelig næsten bedre at være indenfor meeeen det er faktisk meget dejligt at lige komme ud at få lidt frisk luft og så skidt pyt med at det nok ikke liiiiige bliver de 10 km men at man kommer ud.

Før i tiden gik jeg slet ikke udenfor en dør hvis det var grå vejr med blæst og regn og ja i dag der pakker jeg mig bare ind og hvis jeg bliver våd ja så kan jeg gå hjem og tage noget andet tøj på.

Men igen dengang gik jeg heller ikke ture alene da jeg ikke altid følte mig tryg og hvis jeg gik små ture alene var det KEDELIGT men i dag kan jeg sagtens gå en tur alene hvor det bare er kun mig og ingen andre men det sker bare ikke så tit da jeg næsten altid har Carlo med på turen hvilket jeg virkelig NYDER da han ALTID er SÅÅÅ GLAD for de gå ture.

Så det kan jo ikke blive bedre end det er nu og at jeg tør at gå ture alene for nu er Min Usikkerhed og blevet væsentlig STÆRKERE end den var før (Hvilket jeg er MEGET Glad og Stolt af)

Men nu skal jeg NYDE min aften med et dejligt varmt bad og i hyggetøjet og så skal der ses Håndbold i fjernsynet

Rigtig God Onsdag Aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Marianne boldt

    Du er så sej ❤️ Rigtig god aften til jer ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny uge er hermed Sparket i gang