Smilet der ikke er til at tage fejl af.

Intet kan få mig til at stoppe

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og det var så den weekend.

img_92711

Så har jeg sat mig rigtig godt til rette og benene er hermed smækket op så nu kan jeg sidde stille og roligt og skrive her på Bloggen.

I Fredags var det lidt svært at sidde og skrive på Bloggen da jeg også skulle holde øje med håndbold kampen og hvor jeg skrev lidt om min usikkerhed når jeg er ude at gå og hvis du ikke har læst det kan du læse det her ved at trykke på Linket:

Smilet der ikke er til at tage fejl af.

Dagen i går var en stille og rolig dag hvor der blev set de sidste afsnit af Forbrydelsen og efter det var slut så blev der gået en god tur på små 6 km men jeg nåede alligevel op og fik gået Alt i Alt 10 km så jeg er virkelig Fuldt Tilfreds når jeg tænker på at jeg havde en stille og rolig dag.

Så selvom jeg tit skriver at jeg har en hygge dag eller en slap af dag ja så holder jeg mig alligevel lidt i gang enten på en gå tur eller ved at gå rundt herhjemme selvom det er da ikke altid sjovt at “bare” gå rundt herhjemme MEN så kan der sættes musik på og ellers gør man det bare sjovt med at finde på nogle ting (som at løbe rundt om spise bordet eller hvad der nu falder mig ind.

Dag en i dag var planen at stå lidt tidligere op og så ud at gå efter vi havde spist morgenmad Men Men sådan blev planen dog ikke liiiiige da vi sov længere i stedet og ja så fik lige et kort besøg her til eftermiddag så ingen gå tur der.

I dag sad jeg og kiggede på min telefon igennem med billeder og jeg skulle for sjov sidde og lege med lidt Før/Efter billeder og prøv lige at se hvad jeg fik ud af det.

Billedet her er fra jeg var størst og så til nu:

img_92831

Billederne her viser den udvikling fra jeg startede min gruppe Mette´s Forandring (Plus mit vægttab) og til nu men også for at kunne se hvad der er sket fra År til År:

img_92821

Det er virkelig ret vildt at se den forandring som er sket og de her billeder er for mig en KÆMPE Motivation og derfor laver jeg de billeder fordi det giver mig et KÆMPE Boost.

Nå men nu vil jeg liiiige ud at gå en lille hurtig aften tur så der lige kan komme lidt mere på med motionen og så endda inden sengetid.

I morgen starter en ny uge og den står på nogle gode gå tur sammen med Manden og lille Carlo.

Rigtig God Søndag Aften

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smilet der ikke er til at tage fejl af.