Intet kan få mig til at stoppe

Det handler om at være stolt og tilfreds

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er blevet Blæst i gang.

img_92701

Så er jeg på banen igen efter en Rigtig God Weekend hvor der er blevet koblet fra og sovet længe ( Hvilket var tiltrængt) og i går sad jeg som sagt og var kreativ med nogle nye Før/Efter billeder og som jeg delte herinde på Bloggen ellers kan de ses i indlægget fra i går via dette link:

Intet kan få mig til at stoppe

Det er virkelig ret vildt at se den forskel på billederne fra da jeg var størst og så til nu men også mit ansigt hvor meget det har forandret sig.

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor Glad jeg er men også hvor MEGA STOLT jeg er over at være kommet her til med den forandring der er sket men også at jeg er blevet mere ligeglad med hvad andre de tænker om mig eller hvad folk de syntes om mig (Negativt)

I mange år kunne jeg gå i FLERE dage og tænke på hvad andre de tænkte/syntes om mig og det pinte mig RIGTIG mange gange og da jeg var yngre kunne jeg godt græde over det fordi jeg ikke ville være hende som virkelig ikke syntes om.

Jeg lyder måske ynkelig men det er jeg faktisk ikke for det er jo sådan at det var altså dengang og jeg har nogle ting i den rygsæk som virkelig har fyldt ALT for meget.

Jeg er virkelig Glad for at jeg kan være ærlig over at fortælle hvordan det har været at være Mette og hvordan det er at være Mette lige nu og her.

Det har da til tider været hårdt at skulle fortælle om min fortid som person og hvad jeg har været igennem men jeg tror HELT SIKKERT på at det har hjulpet mig til at komme videre nu hvor luften er blevet renset UTROLIG Meget.

Der er ALDRIG blevet sat Mange ord på som der er de sidste par år her i forbindelse med Min Forandring og igen så fortryder jeg virkelig INTET for det har virkelig hjulpet.

Det var lige en lettet Mette der som lige fik det sagt det som det er og gav sig selv et skulder klap for det skal man virkelig huske at gøre for det er ikke alle som får det fra andre.

I dag blev som sagt en ny uge blæst i gang og når jeg siger blæst er det fordi i dag blæste det som en halv pelikan dog gik vi ikke samme tid som vi plejer da vi liiiiiige skulle have regnen til at holde op og ja så blev det til en gå tur på 8 km og hold nu op hvor var det en dejlig frisk gå tur.

Ellers har dagen stået på at ordne lidt herhjemme og ellers er der blevet slappet lidt af.

Nå men nu vil jeg slutte af og tage et spil kort med manden inden det hedder sengetid.

Rigtig God Uge

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet kan få mig til at stoppe