Så kom den Store Dag ENDELIG

Når Glæden Kun Kan Blive Større

Halløj på Bloggen 🙂

Så blev det sørme Søndag igen

img_93471

Så har jeg smækket benene op og så er jeg TOP klar til at skrive lidt her på Bloggen.

I Torsdags kunne jeg “afsløre” Min Mands og Min lille hemmelighed både på facebook men også her på Bloggen (som jeg har linket til nedenunder)

https://mettesforandring.dk/2018/02/08/saa-kom-den-store-dag-endelig/

HOLD NU OP hvor er det SKØNT at endelig kunne skrive om det her på Bloggen omkring min graviditet.

Jeg er HELT VILDT overvældet over alle de søde beskeder og kommentar som virkelig væltede ind på Facebook i Torsdags både på min private men også efter jeg valgte at dele det på min gruppe.

Det kan godt være at jeg kommer til at dele meget omkring det her med at være gravid både omkring tanker/følelser da jeg virkelig bare er SÅÅÅÅ GLAD og IKKE mindst MEGA LYKKELIG.

Det her er SÅÅÅÅ KÆMPE STORT for os og nok i sær mig da jeg i Mange år gik og var ked af det fordi vægten den sagde ALT for MEGET og inderst inde vidste jeg godt at så længe jeg var tyk så blev jeg nok IKKE lige gravid.

Jeg har ALTID drømt om at den dag når jeg blev gravid så skulle man også kunne se det med en flot rund mave og at jeg IKKE skulle lige en tyk trunte der spiser for MEGET.

Men efter jeg begyndte at tabe mig og jeg tabte flere og flere kg/cm ja så kom håbet tilbage igen med drømmen om at kunne blive gravid en dag.

I dag kan jeg her på Bloggen dele mit først billede af Min Mave som jeg syntes er blevet SÅÅ Flot rund og nu ligner jeg IKKE en som er tyk men Gravid.

Billedet er dog taget i går d 10/2-2018:

img_93501

Som sagt holder jeg stadig mine gå ture med Carlo ved lige med mindre jeg ikke er helt på toppen og jeg måske ikke har sovet så godt om natten.

Jeg har været MEGET plaget af træthed og jeg har haft dage hvor jeg har måtte tage en god lur på sofaen da jeg ikke har kunne holde mine øjne åbne og det har nogle dage været rigtig træls fordi jeg inderst har haft lyst til at gå en tur i stedet men har måtte lytte til kroppen.

Jeg har også haft dage hvor jeg har haft Totalt ædeflip og det har Virkeligt været MEGA SVÆRT at sige STOP.

Men som min læge sagde til mig at nu havde jeg jo tabt de 29,3 kg inden jeg blev gravid så når jeg har født og vi er faldet på plads med den lille ny så skal det nok komme igen for ja der skal jo trilles med en barnevogn og gerne lange ture.

Så det kan godt være at jeg lige nu ikke rigtig kan styre det her med maden men hold nu op hvor er jeg virkelig bare MEGA glad for jeg har lært SÅÅÅ Meget omkring Mig selv og mine grænser inden jeg blev gravid og jeg ved hvordan jeg skal gøre når den tid kommer for skal jeg være HELT ÆRLIG?

Så tør jeg slet ikke tænke på hvad vægten ville have sagt HVIS jeg IKKE havde tabt mig og var blevet gravid.

Derfor gør det mig XTRA Glad at jeg nu kan NYDE det og stadig hygge mig med de gå ture.

Nå men nu vil jeg Nyde resten af Min Søndag med lidt lækkert til aften og lidt tv og senere skal der ses en film.

Tusind tak fordi at du læste med på dette indlæg på Min Blog

Rigtig God Søndag

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom den Store Dag ENDELIG