SKØNT at have noget og se frem til

Jeg gjorde det og jeg er SÅ Glad for det

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag igen og weekenden er snart slut.

img_96051

Så er en Rigtig god weekend ved at nå sin ende hvor den virkelig har stået på Hygge sammen med Svigerfamilien og TOTAL afslapning.

I fredags Blog indlæg skrev jeg lidt om weekendens planer som kan læses her:

SKØNT at have noget og se frem til

Det er ret vildt som tiden virkelig går hurtig for tiden meeen det er faktisk ment som noget positivt.

Jeg husker Tydeligt da jeg stod med den positive test i hånden den 14 December  og jeg tænkte med det samme “Hold nu op der er lang tid til d 1 Februar” for det var den dag hvor jeg ramte de 12 uger og Wupti nu er det den 18 Februar og jeg gik i går ind i uge 14.

Billedet her er taget i går:

img_94071

Og Jubiiiiiiii i morgen kommer dagen hvor vi finder ud af hvad der gemmer sig inde i maven om det er en lille pige som de fleste tror eller det er en dreng men det finder vi ud af i morgen omkring ved middags tid.

Jeg ved godt at jeg skriver meget omkring det her med at være gravid og den kommende Guldklump samt tiden  men HOLD NU OP hvor er det virkelig STORT jeg havde virkelig ALDRIG troet at det ville lykkedes og nu ser det ud til at det kommer til at ske.

Det betyder UTROLIG MEGET for mig at jeg kom i gang med projekt Forandring/Vægttab inden jeg blev Gravid for jeg tror helt seriøst ikke jeg kunne overskue at skulle komme i gang efter den lille er kommet til verden.

Det som jeg mener med dette er at når jeg har KÆMPET i SÅÅÅÅ LANG tid på at skulle tabe mig hvordan skulle jeg så gøre det efter en Graviditet?

Jeg ved godt der nok ville sidde nogle og sige at det ikke er særlig svært Meeeeen når man har en del på sidebenene og at ens selvtillid den ikke er særlig høj så er det faktisk MEGET Svært.

Derfor er jeg i dag SÅÅ Taknemlig og ikke mindst MEGA Glad for at jeg tog springet og hoppede ud i det med begge ben og gav det her projekt (Forandring/Vægttab) en Chance for hvis jeg nu blev gravid undervejs så havde netop tabt mig lidt inden og så skulle der ikke Kæmpes på samme måde bagefter.

Som jeg har sagt før så har det ikke været en dans på roser men WOW hvor har jeg virkelig lært MEGET om mig selv og hvordan kommer jeg op på hesten igen hvis jeg nu skulle falde ned.

Som min egen læge sagde til mig at jeg vidste jo godt hvordan jeg skulle gøre når jeg skal til at tabe mig igen og det er jeg virkelig også glad for at jeg gør så jeg ikke bare Spiser og Spiser derud af og bliver større og større og til sidst IKKE får mig tabt men ligner den gamle Mette som jeg har Kæmpet for at komme af med.

Dagen i dag er blevet brugt på NADA og jeg har bare rendt rundt i nattøj og ikke lavet det store.

Der er blevet NYDT et Dejligt varmt bad og Tomatsuppe til aftensmad og om lidt tager vi nok lige et brætspil da der ikke kommer der helt store i fjernsynet her til aften.

Der bliver desværre nok ikke noget indlæg i morgen da vi ikke er hjemme hele dagen så i må vente med afsløringen til på Tirsdag i stedet.

Nu vil jeg lave mig et fodbad i mens der bliver spillet Monopoly.

Rigtig God Søndag aften og en Rigtig God uge.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

2 kommentarer

  • Lisa

    Hej Mette 🙂
    Ville lige fortælle at jeg synes det er fanatisk dejligt for dig at det lykkes med baby 🙂 jeg kan 100% for at du skriver meget om det. Ville jeg os slev have gjort 🙂 kender slev den følelse at man har gået i lang tid og tænkt mon jeg en blir gravid ! Pga overvægte. Går slev og ønsker at blive gravid og kæmper med vægten. Er på livsændring og håber det vel give pote en dag ❤️ Endnu en gang stort tillykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNT at have noget og se frem til