Jubiiiiii Inde I Maven Gemmer Der En?

En Meget Hård Rejse Som Ender Lykkeligt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag igen og jeg er på banen igen.

img_96051

Så blev det tid til at skrive lidt på Bloggen igen i mens jeg sidder her og kobler TOTALT af.

I går her på Bloggen delte jeg omkring hvad det er der gemmer sig inde i min mave og hvor er det altså KÆMPE STORT at kunne dele sådan noget.

Blog indlægget fra i går kan læses her:

Jubiiiiii Inde I Maven Gemmer Der En?

Det er virkelig bare en MEGA SKØN følelse at jeg skal være mor og at vi skal til at få ryddet lidt op så vi kan få gjort klar til børneværelset.

Heldigvis er jeg virkelig Super glad for at vi kan blive boende hvor vi bor da der er plads og et xtra værelse (som lige nu er et kontor) og vi ikke skal hen og flytte midt i det hele Plus vi bor nede ved jorden og IKKE skal bøvle med trapper.

Der er flere som har spurgt hvordan jeg har det og jeg må ærligt indrømme at jeg har Virkelig ALDRIG haft det bedre som jeg har det lige nu.

Jeg har ALTID haft den ide med at når man blev Gravid ville man have det Rigtig skidt Meeeeen der kan jeg så godt tro om igen for jeg har faktisk været en af dem som er MEGET Heldige (Syntes jeg selv) Nogle kan være hårdt ramt og andre kan næsten ingen symptomer have.

Efter at jeg stoppede med mine p piller september måned 2015 og til nu har jeg ALDRIG fået min mens til tiden og nogle gange kunne det være ret hårdt for jeg tænkte med det samme at jeg nok var gravid men testen var altid Negativ.

Det tog hårdt på mig i perioder og ja så valgte jeg lige at holde en lille pause da jeg virkelig godt kunne blive ked af det.

Der foregik en del ting i den periode (Personlige ting) og til tider stressede det mig nok selvom jeg ikke helt følte at jeg var det.

Jeg var nød til at få styr på mine følelser for jeg skulle ikke sætte noget barn til verden når jeg ikke helt var på toppen og det kan godt være at det lyder mærkeligt men der var nogle ting som jeg desværre var ret usikker på omkring min familie og hvad jeg ville gøre med dem?

Jeg var nød til at være Helt Sikker men også AFKLARET med det hele.

Efter jeg blev afklaret med det hele har jeg kunne mærke en KÆMPE lettelse inde i mig selv og ja jeg føler jeg er blevet MEGET lettere pga en masse tanker.

Efter jeg har fået ro på og er kommet SÅÅ MEGET videre begyndte vi stille og roligt og prøve igen.

Den 14 December var jeg gået 4 dage over tid ja så prøvede jeg så at tage en test og jeg ser de 2 streger med det samme og bryder totalt ud i glæde ved at jeg STOR TUDET.

Så første forsøg efter vi startede op igen så blev jeg Gravid.

Den dag i dag virkelig MEGA STOLT og GLAD over at jeg lige stoppede op og lyttede til min krop.

Jeg har ALDRIG NOGENSINDE haft det SÅÅ Godt som jeg har det nu og jeg er blevet MEGET bedre til at håndtere ting omkring mig som kan ramme mig.

Så nu glæder jeg mig virkelig over at til August kommer denne lille Guldklump til verden og at vi kan blive den familie vi har drømt om begge to.

img_96121

I morgen går turen til det første jordmoder besøg og jeg er MEGET spændt.

Nå men nu vil jeg snart til at kalde på Ole Lukøje da jeg er pænt træt.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiiiii Inde I Maven Gemmer Der En?