En Meget Hård Rejse Som Ender Lykkeligt

Når Smilet bare bliver Større og Større

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Sørme Fredag og Weekend igen.

Så kom jeg lige på banen igen på denne lækre Fredag.

img_96291

I onsdags skrev om denne rejse jeg har været igennem som har været hård men helt sikkert det hele værd som nu ender Lykkelig.

Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/02/21/en-meget-haard-rejse-som-ender-lykkeligt/

Der er RIGTIG mange minder igennem denne rejse og nogle gør mere ondt end andre og jeg må nok sige at jeg til tider godt kan tænke over det MEN de gør IKKE nær så ondt som de har gjort.

Alle får nogle knubs her i livet på en eller anden måde og nej de er IKKE sjove.

I går var jeg som sagt til mit første jordmoder besøg og der kunne jeg godt mærke at skulle sidde og snakke om familien kom liiiiiiige lidt tæt på men som hun sagde til mig var at jeg skulle huske på at det er IKKE mit tab men DERES tab og ja det er rigtigt og det er også sådan jeg har tænkt.

Jeg var som sagt meget spændt på det første besøg hos jordmoderen og hvorfor det?

Jeg ved jo godt at jeg har taget på og har haft svært ved at holde tilbage med maden MEN da jeg fortalte om vi vægttab inden jeg blev gravid så roste hun mig og gav mig et KÆMPE Skulderklap fordi jeg har været SÅ Sej og fordi jeg stadig går mine gå ture og holder mig i gang.

Det var SÅÅÅ FEDT at gå ud af døren med det STØRSTE Smil på Læben efter at have fået det Ros.

Så nu skal jeg prøve at bruge vægten igen herhjemme som jeg gjorde før for at kunne holde lidt øje og nej jeg må helt IKKE tabe mig.

Jeg er bare SÅÅÅ Glad for at det gik Så godt som det gjorde og hun virkede virkelig Super Sød så hvad mere kan man ønske sig?

Dagen i dag er der desværre ikke blevet gået nogen tur med Carlo da jeg kunne mærke på kroppen i går at den tur frem og tilbage var måske lidt hård ved kroppen så det er godt med en lille slapper i dag.

Nu hvor jeg kan se at maven den vokser kan jeg virkelig IKKE lade være med at kigge mig selv i spejlet for jeg er bare SÅÅÅ Glad for den.

Dagens Billede af Maven (14+6)

img_96281

Her om lidt går turen så hjem til Svigerforældrene hvor den står på TOTALT Fredags hygge og hvor det er Manden og jeg som i aften står for aftensmaden.

Hvad der ellers skal ske i weekenden ved vides ikke rigtigt endnu.

Nu vil jeg til at gøre mig klar til at skal ud og handle inden turen går videre til Svigerforældrene.

Rigtig God Fredag og Weekend.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Meget Hård Rejse Som Ender Lykkeligt