Øv Øv Hvor er det bare hårdt lige nu.

Endelig kom det på plads

Halløj På Bloggen 🙂

Så Banker Weekenden på døren

img_92701

Tidligere i dag delte jeg som sagt et indlæg her på Bloggen som faktisk lige nu betyder virkelig MEGET for mig at få sagt da jeg virkelig har brug for at få det UD af kroppen

Blog Indlægget fra Tidligere kan læses her :

https://mettesforandring.dk/2018/03/02/oev-oev-hvor-er-det-bare-haardt-lige-nu/

Det her er virkelig sådan en SUPER SKØN Følelse at have i kroppen med at der kommer en lille ny til verden og at jeg bærer rundt på vores lille Søn inde i Maven.

I Lørdags var vi en tur i Ønskebørn for at kigge lidt rundt og så fik vi en god snak med en ang Barnevogn altså hvornår den skal bestilles så vi ved det da der jo godt kan være lidt leverings tid på dette.

Efter vi havde været der gik turen så til Bilka (ligger liiiiiige ved siden af hinanden) og det gjorde den da Bilka havde ALT børnetøj sat ned med MINUS 40 % så jeg skulle altså liiiiiige for at kigge lidt.

Vi fandt dette her til Lillemanden:

img_96361

Hvor er det altså bare VILDT Mærkelig at skulle gå og købe børnetøj til sig selv da jeg plejer at købe til andres børn ja så kommer det hele lige pludselig altså tæt på en.

Vi har det sidste stykke tid gået og været enig med et navn Hvis det blev en pige meeen nu hvor det bliver en dreng så skulle vi rigtig i tænke boks og det var IKKE bare så lige.

Som sagt var der flere navne i spil og det var lidt svært MEN et navn blev ved med at gå igen og igen for mit vedkommende og jeg havde svært ved at slippe det så efter at have snakket frem og tilbage er vi kommet frem til et navn til vores Lille Guldklump.

I forbindelse med at vi offentliggøre navnet har jeg været kreativ og der har jeg brugt billederne fra scanningerne for at vise udviklingen af Guldklumpen.

Her ses udviklingen af vores lille Guldklump EMIL:

img_96261

Som sagt har jeg gået med Emil i hovedet i noget tid og har virkelig bare forelsket mig mere og mere i det navn og hvorfor ja det ved jeg faktisk ikke.

Dagen før vi skulle til kønsscanning ser jeg tilfældigvis at der var Emil fra Lønneberg og det føltes ligesom et signal på en måde selvom jeg IKKE vidste noget som helst om hvad kønnet var/er.

I Lørdags da vi var i ønskebørn står vi og kigger på træ bogstaver som står på nogle togvogne og WUPTI så stod der sørme Emil og der kunne vi begge mærke at det var det rigtige valg vi havde taget med navnet.

Så nu glæder vi os RIGTIG MEGET til at møde vores Lille Emil til August og lære ham at kende.

Hvor er det bare DEJLIGT at kunne dele noget POSITIVT lige nu trods det som sker omkring en.

Rigtig Mange Glædelig Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv Øv Hvor er det bare hårdt lige nu.