Hyggestunderne som er Guld værd.

Så kom dagen

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og anderledes en af slagsen.

img_96801

Så er jeg kommet på banen igen efter jeg har “Kæmpet” med en omgang forkølelse.

Det har været nogle lidt trælse dage fordi jeg som sagt ikke har været helt på toppen fordi den snot bare har drillet som bare pokker.

Den sidste stykke tid har som sagt været MEGA MEGA Hård og det har virkelig været svært ved at holde fokus på rigtig mange ting fordi det bare har kørt rundt i hovedet på mig.

Jeg vælger at linke til dette indlæg så det er lettere og vide hvad det er jeg snakker om og det kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/03/02/oev-oev-hvor-er-det-bare-haardt-lige-nu/

Jeg er virkelig RIGTIG Glad for at vi den dag i dag har fået den kontakt tilbage til svigerfamilien når vi nu står med det her som vi gør.

Der har desværre været en masse ting igennem min tid i svigerfamilien og hvor jeg IKKE altid har følt mig helt velkommen og at folk har kunne lide mig.

Men det er lige nu TOTALT lige meget lige nu da de ting er blevet snakket igennem og at jeg i dag ikke føler det samme som jeg har gjort før i tiden.

Som der har kunne læses på det link jeg har tilføjet dette indlæg er det ikke så godt med Min Svigerfar (kræft)

Det er rigtig hårdt for mig fordi jeg Altid har haft et godt forhold til Min Svigerfar men jeg er også rigtig ked af det fordi jeg har lille Emil inde i Min mave (lidt svært at forklare)

I dag kom dagen hvor Min kære svigerfar og den kommende Farfar skulle på operations bordet hvor de ville fjerne den tumor i hjernen som desværre sad lidt dybt inde.

Kenneth, Min Svigerinde og jeg var inde for at være lidt sammen med ham inden han blev kørt ned til operationen da han var rigtig bange og ked af det (hvilket jeg sagtens kan forstå) derfor tog vi også ind til ham i dag.

Det har været en LANG og HÅRD dag hvor der er blevet ventet og ventet på et opkald fra sygehuset og hver gang at en telefon har ringet gav det et sug i kroppen.

ENDELIG ringede telefonen og det var kirurgen selv som ringede for at fortælle hvordan det var gået.

Billedet her fortæller lige nu ALT:

img_96931

Det var gået rigtig godt og efter han var vågnet op kunne han snakke og løfte både arme og ben hvilket er RIGTIG Gode tegn.

Nu skal den tumor så undersøges om det kræft kommer nede fra nyren eller fra lungerne og ja så skal der sættes gang i noget kemo.

I morgen tidlig skal Kenneth og hans søster ind og snakke med kirurgen og jeg tager med som støtte og måske lige få sagt hej til ham.

Nu skal der ses FREMAD og glæde os over at det her gik godt og så håbe på at de kan få gjort noget ved det andet kræft (nyren eller lungerne)

Så lige nu er vi alle sammen LETTET for nu og tager en dag af gangen.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggestunderne som er Guld værd.