En svær tid som er hård

Hvor er det altså bare SKØNT

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Lørdag og det er tid til en lille update på hvordan det går hos mig.

img_9377

Så kom jeg på sørme på banen igen efter nogle RIGTIG Gode dage.

Jeg føler faktisk at det er Længe siden at jeg har skrevet her på Bloggen og da jeg kigger efter skrev jeg i Torsdags og ja det var så lige glippet i min hukommelse *Thi Hi*

Nu har jeg skrevet rigtig meget omkring det her med Min Svigerfars sygdom og hvor meget det har påvirket mig men også familien.

I Torsdags skrev jeg om noget som jeg virkelig har savnet men også om at jeg skulle med til samtale med ham lægen som opererede min svigerfar i hjernen.

Blog indlægget fra i Torsdags kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/03/15/en-svaer-tid-som-er-haard/

Det var ellers ikke meningen at jeg skulle med til den samtale men min svigerfar spurgte pænt om jeg ikke ville tage med derind og selvfølgelig ville jeg jo det.

Vi var virkelig alle sammen MEGA Spændte/Nervøs på svaret fra den tumor som blev fjernet i hjernen.

Som sagt har han kræft på lungen (Muligvis begge 2) og på den ene Nyre.

Den tumor som han fik fjernet i hjernen stammer fra nyren og det er den som er skyld i at det har spredt sig og nej det er ikke gode tegn men det er bedre at det var nyren end lungen for der er større chance for at overleve med nyrekræft end lungekræft.

Det var meningen at den nyre skulle fjernes men det tør de ikke nu hvor den har bredt sig til de andre steder i kroppen.

Lægen sagde at det lignede på den sidste MR Scanning at hele tumoren var væk i hjernen men det skulle de lige holde øje med når han skulle scannes igen.

Men HOLD NU OP hvor var det altså SKØNT at få det af vide af lægen i Torsdags selvom det stadig ikke er godt så er vi glade for de svar vi fik.

Nu skal der laves en plan for hvad der skal ske så han kan komme i gang med kemo.

Men igen så betyder min svigerfar rigtig meget for mig og han har altid sagt til mig

 ” Jeg ved godt du kan og jeg tror på dig”

Jeg havde ALDRIG troet at jeg skulle opleve dette med en svigerfar som jeg gør den dag i dag.

Så Torsdagen stod den på familie hygge og i går hyggede vi med god mad hos svigerforældrene sammen med min svigerinde og vores nevø så der blev hygget igennem.

I dag startede dagen med at få handlet ind i Bilka og da vi kom hjem valgte vores 4 år gamle vaskemaskine så at stå AF hvilket er MEGA ØV men nu tager manden en snak med producenten på mandag for at høre om vi kan gøre noget eller om der skal en ny til.

I dag ramte jeg så uge 18+0 med lille Emil og der er godt nok sket en del med maven efterhånden hvilket er virkelig SKØNT at se.

Min mave den vokser stille og roligt og lige pludseligt er den bare vokset en del meeeen nu er jeg også snart halvvejs.

Billedet her er taget i dag:

emil-uge-18

Den 3 April skal jeg til en læge samtale og så hedder det 20 ugers (Misdannelses scanning) så det bliver MEGET spændende at se lille Emil igen og se hvordan han har det selvom jeg kan mærke lidt små puf en gang i mellem.

Nå men jeg vil til at slutte af da jeg kan mærke at trætheden den er kommet til mig nu så det kunne være at sengen snart kalder og en god nats søvn.

Sorry for det sene indlæg men det er bedre sent end Aldrig.

Masser af Rigtig KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En svær tid som er hård